David Daugaard og Mathias Christiansen. Foto @ Rico Dahl Hansen

Bitburger Open: Christiansen og Daugaard sender det topseedede par ud

Loading

Mathias Christiansen og David Daugaard slog det topseedede par ud i kvartfinalen ved Bitburger Open.

Femteseedede Mathias Christiansen og David Daugaard var oppe mod det topseedede par Cheng Hug Ling og Wang Chi-Lin fra Taiwan. Og der er en del forskel på de to par på verdensranglisten, hvor danskerne er nummer 23 og parret fra Hong Kong er nummer 8. Ling og Chi-Lin fører også i indbyrdes opgør, idet de i parrenes eneste møde sejrede i tre sæt ved All England i 2015.

Store dele af første sæt var lige, men foran 16-15 trak danskerne fra med tre point i træk og tog dermed det afgørende ryk. Parret fra Taiwan var dog lige ved at komme tilbage, men på den tredje sætbold sikrede danskerne sig sættet med 21-18. I denne periode viste de flot initiativrigt og offensivt spil.

I andet sæt var det også lige til at starte med, men herefter fik danskerne bedre fat i det især flade og hurtige spil, som kampen bød på. Derfor kom de foran både 6-4 og 11-8. Danskerne fortsatte de gode takter efter opholdet og var derfor foran 14-10. Christiansen og Daugaard blev ved med at imponere og kom nu foran med 16-12. Parret fra Taiwan kom dog flot tilbage og fik udlignet til 20-20. I en spændende afslutning sikrede danskerne sig imidlertid sættet med 23-21.

Senere spiller Kim Astrup og Anders Skaarup deres semifinale.

Resultater fra Bitburger Open

Læs også

Christiansen og Pedersen taber til OL-sølvvindere

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen tabte i anden runde af Malaysia Masters. Mathias Christiansen og Christinna …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.