Irina Andersen skifter fra næste sæson Gentofte ud med Lillerød. Foto @Ricco Dahl

Estonian Int’l: Lige ved og næsten i Estland

Loading

Det forblev lige ved og næste i Estland, hvor der til dagens kvartfinaler kun var en dansker med. Det var Irina Andersen som mødte den første seedede Maria Ulitina.

Kampen startede ellers godt for Irina der vandt sættet med 21-17. Andet sæt var Ulitina dog bedst, og førte fra start til slut. Mod slutningen af sættet stod den 19-12, og selvom Irina kom flot igen til 19-18 var det dog forgæves, sættet sluttede 21-19.

– Jeg havde en taktik inden kampen som gik rigtig godt i første sæt. I andet sæt kom jeg til at spille for passivt, det var ikke godt, for der er hun god til at sætte et pres jeg havde svært ved at komme ud af. Jeg fik ændret taktik og kom tilbage i sættet, så det var bare ærgerligt at jeg ikke fik lukket den i to sæt, fortæller Irina Andersen til BadmintonBladet.

Tredje sæt startede som andet, og Ulitina var foran hele sættet. Det blev aldrig rigtig tæt og med 21-15 vandt ukraineren.

Estonian International er derfor slut for de danske deltagere, men Vendsyssels Ville Lång og Kati Tolmoff er stadig i turneringen, ligesom Odenses førsteseedede Raul Must.

Resultaterne fra Estonian International

Læs også

Flere danske kvartfinalepladser i hus til Norwegian International

Der er allerede spillet masser af kampe til Norwegian International, men der er stadig en …