Blev Masters den sidste triumf?

Christinna Pedersen og Joachim Fischer snakkede før Copenhagen Masters med TV2 Sporten, og der var svag antydning af at mixeddoublen måske ikke har lang tid tilbage i sig.

Joachim Fischer fylder 37 til næste november og det er derfor ikke overraskende at der spekuleres i hvor længe han forsætter på højeste niveau. Christinna Pedersen fylder 29 i år.

– Når Copenhagen Master er slut, så sætter vi os ned og finder ud af, om vi kan presse mere ud af vores mixdouble, og hvor meget mere vi har at skyde med, fortæller Joachim Fischer til TV2 Sporten.

– Lige nu kan vi fornemme, at vi er et niveau fra de bedste mixdoubler i verden, og hvis vi føler, der er udsolgt i forhold til at hente dem, så er det ikke værd at fortsætte.

Selvom Fischer måske er den ældste af de to, har Christinna Pedersen spillet to rækker i en længere periode og hvis hun fremadrettet vælger at satse på damedouble, vil det også betyde at farvel til mixeddouble.

– Christinna har selvfølgelig en afgørende stemme her. Hun skal jo også vurdere, om hun kan blive ved med at holde til at spille to rækker, eller om hun vil satse på damedouble, siger Fischer.

Selvom parret måske ikke har langt igen, kunne de stadig hente sejren til Copenhagen Masters. Her vandt de i tre sæt over Kamilla Rytter Juhl og Carsten Mogensen.

Kilde: TV2 Sporten

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.