Greve Grand Prix: Julie Dawall fuldender flot turnering med titel

Loading

I weekenden blev der spillet Greve Grand Prix, og her var der flere store danske talenter og spillere fra Badmintonligaen repræsenteret.

I herresingle stillede både Steffen Rasmussen (Odense) og Rasmus Messerschmidt (Værløse) op, og det lå lidt i kortene at en af de to skulle tage sejren ved Greve Grand Prix. Det udviklede sig dog anderledes, da Messerschmidt allerede i 2. runde måtte se sig besejret af Patrick Bjerregaard fra Odense. Steffen Rasmussen måtte også kapitulere, da han tabte i to sæt til David Kim Kristensen fra Aalborg Triton i kvartfinalen. En spiller der derimod imponerede ved turneringen var Ramon Garrido (Greve). Han vandt turneringen på flotteste vis efter en finalesejr over David Kim Kristensen i 2 sæt, og sikrede sig en god skalp.

Julie Dawall-show
I damesingle havde både Line Kjærsfeldt (Værløse) og Natalia Koch Rohde (Skovshoved) meldt afbud, og det gav plads til andre spirende danske talenter til at vise deres formåen. Det gik specielt godt for Julie Dawall (Værløse), som på imponerende vis vandt den ene kamp efter den anden. I finalen vandt hun i tre sæt over Mia Blichfeldt (Solrød Strand), som ellers også spillede en flot turnering ved blandt andet at slå Anna Thea Madsen (Værløse) i 2. runde. Flot sejr til Julie Dawall.

I herredouble var banen kridtet op for Mathias Christensen (Gentofte)/David Daugaard (Gentofte), men de måtte i kvartfinalen trække sig med en skade mod Philip Seerup (Ikast)/Mikkel Stoffersen (Ikast). I stedet løb Frederik Søgaard (Odense)/Mathias Bay-Smidt (Højbjerg) med sejren efter en sejr i to sæt over Lasse Mølhede (Frederikshavn)/Nicklas Mathiasen (Aalborg Triton).

Favoritterne løb med guldet
I damedouble var Maiken Fruergaard Sørensen (Odense)/Sara Thygesen (Odense) også store favoritter til at vinde titlen. Her var der til gengæld ingen slinger i valsen, da Odense-parret i finalen besejrede Rikke Søby Hansen (Greve)/Julie Finne-Ipsen (Værløse) i tre sæt.

I mixeddouble var der lagt op til en spændende turnering, hvor både Niclas Nøhr (Solrød Strand)/Sara Thygesen (Odense) og Mathias Christiansen (Gentofte)/ Lene Grebak (Solrød Strand) var gode bud på vindere af rækken. Netop disse to par stod over for hinanden i finalen, som skulle afgøres i tre sæt. Sejren faldt ud til Niclas Nøhr/Sara Thygesen, som dermed kunne glæde sig over en god turneringssejr.

Resultater fra Greve Grand Prix

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Finne-Ipsen om bundbrag: Det er virkelig en 50/50-kamp

Julie-Finne Ipsen fortæller her om Værløses spændende kamp mod Gentofte i aften og om den …