Frederikke Nielsen i aktion. Foto @ Andre Jahnke

Frederikke Nielsens blog: Jeg fik fightet en sølvmedalje hjem ved U15 DM

Loading

Denne blog kommer til at handle om 6 Nations, som var en stor oplevelse at spille. Desuden omhandler den U15 DM, som gik fint. Sidst beretter jeg om, hvad fremtiden byder på.

I slutningen af marts var jeg til 6 Nations. Dette gik udmærket i den individuelle turnering her, da jeg kom i kvartfinalen efter at have vundet et par kampe, hvor jeg spillede fint. Kvartfinalen tabte jeg dog. Det samme var tilfældet i double, hvor jeg spillede sammen med Mette Werge. Vi er faste partnere, og det fungerede fint ved denne turnering. Vi mødte bare et rigtigt godt par i kvartfinalen. Holdturneringen vandt Danmark jo, så det var super fedt. I denne turnering spillede jeg selv en god og en mindre god kamp.

Det var i det hele taget spændende at være afsted til sådan en turnering. Desuden var det fedt at være i England og se det, da jeg ikke har været der før. Derudover var det en god mulighed for virkelig at udvikle sig, i og med man er afsted med så gode spillere. Jeg tror på, at jeg kan komme med til lignende turneringer i fremtiden, hvis jeg fortsætter min udvikling.

Derefter spillede jeg U15 DM. Der følte jeg generelt, at spillet ikke var alt for godt, men at jeg mere fightede sejrene hjem. I selve finalen får jeg lavet for mange fejl specielt i andet sæt. Det, at stå i så stor en finale, påvirkede også præstationen. Jeg havde nemlig en del nerver.

Ellers er jeg færdig med at spille turneringer i denne sæson. Jeg skal imidlertid på en landsholdslejr i en weekend her i maj. Ud fra blandt andet den lejr kan man i fremtiden blive udtaget til landsholdet. Derfor bliver det en rigtig fed lejr at deltage i.

Frederikke Nielsen

Læs også

Frederikke Nielsens blog: Klubture giver fællesskab

I mit første blogindlæg vil jeg gerne fortælle om det fællesskab, der er i min …

En kommentar

  1. Maj Buch Larsson Bent Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.