Dubai Super Series Finals: God start i andet sæt er ikke nok for Boe/Mogensen

Mathias Boe/Carsten Mogensen i aktion. Foto@ BadmintonBladet

Loading

Mathias Boe/Carsten Mogensen havde revanche til gode fra gruppespillet ved Dubai Super Series Finals, da det blev til et nederlag mod Zhang Nan/Liu Cheng for to dage siden. Nu var de par hinandens modstandere i den ene semifinale, og her fik danskerne ikke skovlen under kineserne.

I gruppespillet tabte Boe/Mogensen i to sæt til kinesiske Zhang Nan/Liu Cheng, men der betød kampen ikke det store. Denne semifinale betød derimod meget, og her forsøgte danskerne at presse kineserne fra start af. De to par fulgte hinanden til opholdet, hvorefter at kineserne trak fra med et par point. 21-17 lød cifrene i første sæt til Zhang Nan/Liu Cheng.

God dansk start var ikke nok til sejr
I andet sæt var historien en helt anden. Danskerne fik en fremragende start, hvor Liu Cheng blev sat under pres. 5-2 kom Boe/Mogensen foran med, og ved opholdet var danskerne ligeledes i føresædet.

Efter opholdet fik kineserne fire hurtige point i træk, og så var Zhang Nan/Liu Cheng pludselig i front. Det kinesiske momentum fortsatte i slutningen af andet sæt, og Boe/Mogensen kunne ikke finde det gode spil frem, som de præsterede i første halvdel af sættet.

Det endte med en sejr til Zhang Nan/Liu Cheng på 21-17 og 21-16, og de er dermed klar til morgendagens finale.

Efter kampen mente Carsten Mogensen, at specielt en spiller gjorde forskellen i dag.

– Zhang Nan er forskellen i dag, og han er nok den bedste doublespiller for tiden. Derudover spillede jeg rigtig dårligt i dag, siger Carsten Mogensen til TV 2 SPORT.

Resultater fra Dubai Super Series Finals

Læs også

Dubai World Superseries Finals: Viktor Axelsen slår Lee Chong Wei i finalen

Efter en hurtig sejr i gårsdagens semifinale skulle Viktor Axelsen i dag forsøge at forsvare …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.