Vildt comeback sikrer Fischer/Pedersen finaleplads ved All England

Loading

Joachim Fischer/Christinna Pedersen mødte i deres semifinale The Adcocks fra England. Det blev en kamp med mange spændende og lange dueller.
I 1. sæt sad danskerne på det meste og pressede englænderne til det maksimale. Det endte med en 21-13 sejr til Fischer/Nielsen i 1. sæt. 2. sæt derimod var langt mere spændende. Danskerne fik en dårlig start og var bagud med hele 11-4 ved opholdet. Ved stillingen 15-10 og derefter 20-15 til englænderne lignede det et 3. sæt. På mirakuløst vis kom danskerne dog tilbage bl.a. på nogle utroligt frække svipserver fra Christinna Pedersen til Gabriella Adcock og vandt hele 7 bolde i træk. 22-20 til danskerne i 2. sæt som dermed er klar til finalen.

Fischer føler sig som en ninja på 25

Efter kampen var danskerne selvfølgelig meget lykkelige for sejren, som på trods af mange store resultater gennem deres karriere faktisk har givet dem adgang til deres første All England-finale nogensinde.

– Denne her finaleplads rangerer selvfølgelig højt på vores liste. Det er bare for fedt at være i den her finale og vi har drømt om at stå i denne her finale. Sidste år kom vi i semifinalen, og vi ville gerne et skridt højere op i år, udtalte Christinna Pedersen til BadmintonBladet.dk efter kampen.

Da matchbolden var vundet lavede Fischer en jubelscene, der bedst kan beskrives som en skildpadde der ligger på ryggen og spræller med arme og ben.

– Jeg tænkte overhovedet ikke over noget. Det var en helt sindssyg duel til sidst og jeg troede, at vi havde vundet bolden to gange. Jeg punkterede helt til sidst, da vi vandt bolden, sluttede Joachim Fischer af med til sidst.

Resultater fra All England

Husk du kan se vores liveblog her: All England liveblog

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Mikkelsen efter første All England-tur: Man forstår, hvorfor det er de flestes yndlingsturnering

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow debuterede ved All England i tirsdags mod et hjemmebanepar. Her …

3 Kommentarer

  1. Godt gÃ¥et – hÃ¥ber det bliver til guld i morgen 👍👍🏆

  2. 🇩🇰👏🏻👏🏻💐