En lille historie, hvor All England bliver til DM i Aarhus.

Loading

Dag #367. 94 timer. 

På min egen facebook profil postede jeg “Countdown to All England 2021” mandag den 8 marts. Samme dag som det også blev postet på Badmintonbladet.dk. 

Min fætter Frank besvarede 2 dage senere med 3 fotos og følgende kommentar:

“Hej fætter Per, jeg ‘faldt’ lige over nogle gamle fotos fra engang i 80’erne, da jeg var til All England (som tilskuer :-)). Uden tvivl du genkender alle spillerne. Fedt billede af jer i flyet btw.”

Jeg undrede mig over de beskedne og meget dansklignende rammer, og især over det ene reklameskilt “A-lån bevis, Andelsbanken”

På det ene foto spiller Morten Frost og Flemming Delfs mod hinanden. Jeg undersøgte, om de to havde mødt hinanden ved All England ved at gennemgå alle herresingle resultater mellem 1977-1981, og besvarede Franks kommentar:

“Jeg har undersøgt All England 1977-1981, hvor både Delfs og Frost deltog. De mødte ikke hinanden, så fotos kan ikke være fra AE.”

Herpå kommenterede fotograf Allan Høgholm Henriksen dette efter endnu én dag:

“De to billeder ligner mere, at de er fra den gamle Stadion hal i Aarhus :)“

Frank svarede:

“Nu mere jeg tænker over det, så er det nok derfra . . jeg boede nemlig i århus i den periode (men er sikker på jeg også var til All England på et tidspunkt, med min dengang, engelske kone :-)) Tak for opklaringen Allan, Ikke nemt at blive gammel 🙃“

Morten Nielsen kommenterede:

“Enig” og “Allan har jo nok fotograferet det meste af den hal, så Allan … Hvis du tæller årringe i det trægulv, så kan vi måske stadfæste et årstal … Du må da kunne sammenligne billeder fra dengang og nu. Hvor svært kan det være … 😂“

Ind fra sidelinien svarede Claus Stig Nielsen nogle timer senere:

“Det er DM i Århus i den gamle Stadionhal en gang omkring 79-81”

og præciserede det kort efter med et foto (vedhængt), som viser det må være i 1979-1980 i Aarhus. 

Mit svar:

“På foto møder Frost og Delfs hinanden. Det gjorde de måske flere gange i den tid i finalen?”

Claus’ svar:

“ja, det vil jeg tro. DM var på det tidspunkt delt i to arrangementer. Et for amatører og et åbent. Billederne er fra “det åbne”, hvor professionelle måtte deltage. Jeg mener, Svend Pri var stoppet, og selvom Delfs har været i sine sidste år i Verdenstoppen, så har der nok været et stykke ned til nr. 3 på det tidspunkt.”


Så fik vi ved fælles hjælp det på plads! 

••••••••••••••••••••••••••••••••••DM 🇩🇰🏆••••

https://da.wikipedia.org/wiki/DM_i_badminton

Check lige linket. Der er mange interessante info og data om tidens DM-vindere. 


••••••••••••••••••••••••••••••••••DM 🇩🇰🏆••••

Hvis du ligger inde med fotos med eller uden en (god/interessant/sjov/underlig) historie, så send dem til mig

Per Damkjær Juhl
Badmintonbladet.dk Perdamkjaerjuhl@gmail.com 

Læs også

Bøje & Christiansen melder afbud til OL i Paris…..

Bøje & Christiansen kommer ikke til OL i Paris! Og Christiansen får højst sandsynligt minimum …

2 Kommentarer

  1. Kindly Share your Facebook Page Link I want to join. Waiting for your response.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.