Anders Antonsen. Foto @ Tine Bay

Anders Antonsen taber til Chen Long i meget velspillet kamp

Loading

Anders Antonsen tabte til Chen Long i anden runde ved China Open. Skaarup/Astrup spillede en godkendt kamp, og Kjærsfeldt leverede også en fin præstation.

Anders Antonsen skulle se, om han kunne gentage sin flotte sejr over Chen Long fra French Open i år. Det er den eneste gang, de to har mødtes. Danskeren er nummer 16 i verden, mens kineseren er nummer fem.

I første sæt lagde Chen Long ud med at komme foran 3-2. Derefter blev det 4-6 i kineserens favør. Antonsen fik dog bedre fat frem mod opholdet, hvor specielt hans maskeringer fra forbanen gjorde ondt på Long. Derfor var han kun bagud 10-11. I anden del af sættet kom Antonsen hele tiden tæt på kineseren, men denne trak så fra, når dette skete. Foran 18-17 tog han således de sidste tre point.

I andet sæt kom kineseren ud i et højt tempo og bragte sig foran med 3-0. Antonsen fik med sit gode tempo senere reduceret til 7-8, men her tog Long ni point i træk og afgjorde kampen. Senere vandt han 21-13.

Astrup og Skaarup i ærgerligt nederlag

Kim Astrup og Anders Skaarup stod tidligere i dag over for indoneserne Ahsan og Saputro, der er nummer 18 i verden. Danskerne er nummer 11. De to par er ikke stødt sammen før.

I første sæt kom danskerne bedst ud og bragte sig foran med 4-1. Kort tid efter kom indoneserne dog tilbage og udlignede til 5-5. Herfra tog de også teten og var foran 11-9 ved opholdet. Herefter gjorde specielt indonesernes skarphed i servesituationen, at de kom foran i flere omgange. De spillede sig også frem til flere sætbolde, men danskerne fik lukket hullet og udlignet til 20-20. I en dramatisk afslutning lykkedes det dog Ahsan og Saputro at vinde 23-21.

I andet sæt kom danskerne ud og viste initiativrigt og tempofyldt spil, hvilket bragte dem i front med 4-0. De kom også foran med 5-4, men herefter skiftede momentum, hvilket ledte til en indonesisk 11-10-føring. I anden del af sættet var danskerne hele tiden et skridt foran, og de spillede sig også frem til to sætbolde. De udnyttede den anden efter en duel, hvor de lavede nogle vilde redninger og vandt 21-19.

I tredje sæt kom indoneserne flot fra start, idet de kom foran med 4-2. Lidt senere førte de også 7-5, og ved opholdet var der også en indonesisk føring, som her lød på 11-10. Herfra tog indoneserne det afgørende ryk og bragte sig foran med 19-10. Kort tid efter vandt de også kampen med 21-11.

Efter kampen udtalte Astrup og Skaarup sig til TV 2 sport om det tidspunkt midt i tredje sæt, hvor kampen vendte:

– Der skulle vi have været opmærksom på, at de brændte den helt af.

Line Kjærsfeldt tabte også sin kamp i anden runde. Danskeren, der er nummer 33 i verden, var oppe mod verdens nummer et i form af Tai Tzu Ying. De to har aldrig mødtes før. Og Kjærsfeldt gjorde en god figur, specielt i første sæt, hvor hun først kom bagud 7-16. Herefter lykkedes det hende nemlig at komme tilbage og presse verdensetteren, men hun endte dog med at tabe med 18-21. I andet sæt var hun også tæt på ved 15-18, men tabte der de sidste tre bolde.

Der er ikke flere danskere i aktion i dag.

Resultater fra China Open

Læs også

Malaysia Masters • Super 500 • D3

2 herresingler, 2 herredoubler og én mixeddouble er videre fra Dag 3 ved Malaysia Masters …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.