Julie Thrane

Blandet dansk succes ved para-VM

Loading

Det er et massivt kampprogram, de to danskere Nicolai Pyndt Andersen og Julie Thrane har været igennem ved para-VM i dag. Begge var i kamp fire gange og glæder sig formentlig til at få en god nats søvn i det engelske nu.

Nicolai lagde ud med sin sidste gruppekamp i herresingle. Denne vandt han overbevisende med 21-4 21-3 over Brian Fitzpatrick fra Australien, men det rakte stadig blot til en tredjeplads i hans gruppe, da han desværre havde tabt de to øvrige kampe i går.

I herredouble spillede han sammen med Jakub Tomasz Sikorski fra Polen, og de to var oppe mod Rudolfo Cano og Nurul Hossain Khan (Brasilien/Indien), Jordy Brouwer Von Gonzenbach og Owen Kilburn (Holland/England), og det vietnamesiske par Tran Mai Anh og Ngoc Binh Truong.

Desværre var der ikke meget, det dansk-polske par kunne gøre for at forhindre tre nederlag, og de må tage til takke med fjerdepladsen i gruppen. Det betyder også, at Nicolai har haft sin sidste kamp ved para-VM i denne omgang.

Succes til Julie
Julie fortæller fra England, at det var en lang dag i hallen i dag, men også at det var en super dag med mange gode og spændende kampe.

– Jeg spillede mine to puljekampe i single i dag og vandt, og jeg synes selv jeg spillede ret godt. Så i morgen skal jeg spille kvartfinale. Derudover har Dan og jeg også spillet os i en semifinale i mix! Det bliver mod to indere, så der bliver knald på og det bliver en hård kamp, fortæller hun til BadmintonBladet.

Julies singler var mod Megan Hollander, der meget passende er fra Holland, og Norrizah Rahim fra Malaysia. Med de to sejre vandt Julie sin gruppe.

I mixdouble spiller Julie sammen med Daniel Bethell fra England. De var sluttet etter i deres gruppe i går og spillede sig i dag til semifinalen via en sejr på 21-11 21-7 over Manoj Sarkar og Siri Chandanna Chillari fra Indien. Her skal de møde endnu et par fra Indien, nemlig Rakesh Pandey og Manasi Girishchandra Joshi.

I damedouble har Julie selv en indisk makker, Parul Dalsukhbhai Parmar, og de to vandt i dag deres første gruppekamp over Veronique Braud og Faustine Noel fra Frankrig. De resterende tre gruppekampe bliver spillet i morgen, hvor der så igen venter Julie fire kampe.

– Doublerne bliver også nogle gode kampe, så jeg skal være godt udhvilet til endnu en lang dag i hallen, siger Julie inden hun lige giver en kommentar med om Nicolais kampe:

– Nicolai har spillet forrygende, men desværre har hans modstandere været lidt stærkere, så han har desværre ikke flere kampe tilbage.

Og ligesom ved alle andre turneringer er der dopingkontrol, og det slap Julie ikke for i dag.

– Derudover skulle jeg dopingtestes i dag, det har jeg heller aldrig prøvet før, men det gik også fint, lyder det til slut fra Julie.

Du kan se Julies program her.

Læs også

Tillykke med VM-guldet, Julie!

Det var en træt men glad verdensmester, BadmintonBladet mødte i Københavns Lufthavn i går aftes …