Børnehaver og skoleelever

Loading

Min klub!

Efter nogle år med meget lav tilslutning, ser det endelig ud til, at Mathilde og Eva har fået gang i miniton. 3 års gratis børnehave-miniton hver tirsdag formiddag for kommunens børnehaver har sikkert været medvirkende hertil!


I den anden ende af den store hal fra 1959 er der teenage-badminton med Steen. Også her en relativ stabil gruppe, hvor flere i år har prøvet badminton i skolen.

VBK har i dette skoleår været ude på 7 skoler og givet 3-4 timers undervisning til ca 650 elever fra alle klassetrin.


Planen er selvfølgelig at fortsætte med både børnehaver og skoler efter sommeren. Nu er der en lille bølge – og den skal have mere vind!

Al denne aktivitet for børnehaver og på skoler er økonomisk støttet af kommunen, således at trænerne kan få løn for deres arbejde. Jeg har udfyldt, fået kuglepensunderskrift og mailet mere end 20 ansøgninger om penge – og alle er blevet godkendt! Puljerne har i 2022 været ekstra store pga corona-tilskud.

I det kommende skoleår/sæson har jeg aftalt med den kommunale leder, at klubben ansøger om et eller flere “aconto” beløb på 60.000. Det betyder godt nok, at bevillingen ikke længere kan godkendes i lederens afdeling, af ham selv, men skal højere op i systemet, i fritidsudvalget, men det mener han ikke vil blive et problem. Så ville vi slippe for alle ansøgningerne, men skulle lave et regnskab for midlerne – men det gør kasserer Jesper allerede!


I støbeskeen ligger også både interne og eksterne skoleturneringer – elever mod elever i hver klasse, klasse mod klasse på hver skole, og skole mod skole for 3., 6. og 9. årgang. Det sidste selvfølgelig i vores egen hal.

I næste sæson er det også meningen, at alle ungdomstrænere i klubben skal aflønnes. Den gode og gammeldags frivillighed trænger til en opdatering. Jeg tror ikke en aflønning går ud over trænerglæden og -engagementet! Men jeg ville hellere, at de unge trænere kan tjene lidt penge i vores hal fremfor at sidde ved kassen i Netto, og få træner- og almen livserfaring.

I april forsøger vi med vores første forældremøde nogensinde.

Aktiviteter, planer og drømme er der nok af – og giver energi. Optur er bare mere motiverende end nedtur. Jeg tror, corona-braklægningen er ved at forsvinde.

Og udenfor skinner solen og fuglene fløjter🙏🏻😉


Badmintonbladet ❤️🙏🏻 Per Damkjær Juhl

Læs også

Malaysia Masters • D6 • Finaler • Verdensrangliste • “….. Denmark will have 2️⃣ in Top 15 with Kjær/Søgaard’s new milestone!”

The Danish Daddies, Tim & Brian, Astrup fra Videbæk og Skaarup fra Odder vinder deres …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.