Amalie Hertz. Foto @Annette Vollertzen

Flere danske kvartfinalepladser i hus til Norwegian International

Loading

Der er allerede spillet masser af kampe til Norwegian International, men der er stadig en del tilbage af fredagens kampe. Indtil videre har det også kastet flere kvartfinalepladser af sig, og der er stadig mulighed for flere.

I herresinglerækken er der lige nu to danskere videre til kvartfinalerne. Det er David Kim Kristensen og Victor Svendsen. Kristensen havde ellers en tre-sæts kamp mod Sam Parsons, men i sidste ende kunne AB Aarhus spilleren med 21-14 tage pladsen i kvartfinalen. Både Joshua Eipe og Ditlev Jæger Holm har mulighed for at spille sig i kvartfinalerne.

Amalie Hertz Hansen er indtil videre eneste dansker videre i damesingle, men både Irina Andersen og Camilla Martens har en kamp til gode.

I herredouble er både Steve Olesen/Mathias Estrup og Joel Eipe/Philip Seerup tilbage, men spiller først senere i aften om en plads i kvartfinalen. Det samme er gældende for fire damedoublepar.

Mixeddoublerækken er derimod spillet helt færdig for idag. Her er der to danske par med videre. Isabella Nielsen/Kristoffer Knudsen og Alexandra Bøje/Lasse Mølhede er således klar til lørdagens kampe.

Resultaterne fra Norwegian International

Læs også

Victor Svendsen har haft nogle flotte måneder: At være sparring på Brøndby-træningen har hjulpet

Victor Svendsen har i den seneste tid imponeret ved at komme i flere finaler i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.