Overblik: Fem varme badminton updates

Mathias Boe og Carsten Mogensen er igen nummer et på verdensranglisten. Foto @Djarum Badminton

Loading

Her har vi samlet fem spændende badminton updates, vi synes, du skal læse.

1. Boe og Mogensen nr. 1 på verdensranglisten – igen
For tredje gange på tre måneder er Mathias Boe og Carsten Mogensen nummer 1 på verdensranglisten. De overtog torsdag pladsen fra kineserne Li/Liu, der som topseedede røg ud af VM til Ahsan/Saputro, Indonesien i deres første kamp. Sidst Mathias Boe og Carsten Mogensen toppede BWF’s verdensrangliste var i maj 2013.

2. Afgang til Korea og Japan
Superseries-turneringerne starter op igen, efter der har været pause siden juni. Spillerne er nu rejst mod Seoul for at spille USD 600.000-turneringen Korea Open. Dernæst går turen for blandt andre Line Kjærsfeldt og Mia Blichfeldt til  Japan Open i Tokyo, hvor der er en præmiesum på USD 325.000.

3. Podcast med Viktor Axelsen
Den nybagte verdensmester Viktor Axelsen laver sammen med Hans-Kristian Vittinghus en interessant podcast – Serv & Smash, hvor de under styring af journalist Nikolaj Albrechtsen fortæller om badmintonverdenen set indefra. Denne gang fortæller Axelsen om sin VM-triumf – på engelsk.
TV2 Sport har ligeledes talt VM-oplevelsen igennem med Viktor Axelsen i en podcast.

4. Video: Boe læser ingen bøger, Mogensen ser ikke film og serier
Alle har deres særheder. I denne video fra Boe/Mogensens Facebook-side fortæller de blandt andet, at Mathias Boe ikke ejer en iPad og en baghånd! På musiksiden ligger de to doublespecialister ikke så langt fra hinanden. Det har ikke så meget med badminton at gøre, men hvis man vil lære de to veteraner bedre at kende, har du chancen her.

5. Badmintonligaen
Der er blevet spillet to runder i Badmintonligaen i denne uge. Mestrene fra Skovshoved ligger i top, mens sidste sæsons treer i grundspillet, Værløse, er faldet til bunds med et brag efter to 0-6 nederlag. Læs kampreferater og se stillingen i Badmintonligaen.

Læs også

NY VERDENSRANGLISTE

MEN’S SINGLES Lee Zii Jia (🇲🇾) will cut the gap with Prannoy (🇮🇳) after winning …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.