Sophia Grundtvig efter suveræn EM-titel: Det var helt ubeskriveligt at vinde

Loading

Sophia Grundtvig strøg til tops ved U17 EM efter endnu en flot sejr.

Sophia Grundtvig var i dagens finale oppe mod den andenseedede russer Anastiasiia Pustinskaia. Men heller ikke i dag havde Grundtvig nogle problemer med at besejre en højt seedet spiller i suveræn stil. Gennem turneringen har hun nemlig besejret to højt seedede spillere, og i dag var ingen undtagelse. Således kørte hun kampen hjem i sikker stil med cifrene 21-11 og 21-12, og det var en meget glad Grundtvig, der udtalte sig til BadmintonBladet efterfølgende:

– Jeg er så glad og stolt over min sejr, det er så fedt! Det var helt ubeskriveligt at vinde og jeg tror stadig ikke helt, det er gået fuldstændig op for mig.

Og i dagens kamp var hun hele tiden et skridt foran, som gav hende en mental fordel:

– Jeg synes, jeg var rigtig god til at sætte mig på kampen, så jeg fik altid et stort forspring frem til 11, og det boostede mig meget mentalt, hvor jeg tænker, hun kunne være lidt påvirket af det. Det vigtigste for mig var bare, at jeg blev ved med at tænke, at der ikke var nogle lette bolde, og at jeg bare skulle blive ved uanset scoren.

Titlen bliver ikke mindre imponerende set i lyset af, at danskeren har kæmpet med sygdom gennem turneringen. Blandt andet havde hun det bestemt ikke godt i mandags. Men dette har hun dog brugt positivt:

– Det har været hårdt at stå på banen, når jeg har været syg, men det har også fået mig til at tænke meget mere og slappe mere af, for jeg skulle egentlig bare ud og kæmpe mig igennem kampene, og så se om det ville række.

Der er dansk deltagelse i fire af dagens finaler.

Resultater fra U17 EM

Læs også

U17 EM: Flere danske sejre over højt seedede spillere

Der var masser af dansk succes i dagens kampe ved U17 EM. Flere danskere besejrede …

En kommentar

  1. Det er bare så flot, Sophia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.