Bruuns blog: Fedt at lære af en tidligere verdensmester

Loading

Denne blog kommer til at centrere om, hvordan jeg er faldet til i Hillerød. I denne omgang har jeg så meget på hjerte, at anden del af bloggen kommer i morgen. Denne omhandler blandt andet, hvordan jeg har lært af Jan Ø. i turneringer i østen.  

I sommeren offentliggjorde jeg, at jeg ville skifte til Hillerød. Det har vist sig at være en fornuftig beslutning, da jeg er faldet rigtig godt til. Det er nogle sjove mennesker, der er i den hyggelige og meget sociale klub. Det minder mig om Greve, hvilket bestemt ikke er dårligt. Niveauet er dog ikke det højeste, men det havde jeg heller ikke forventet, og det er ikke derfor, at jeg er der. Omvendt lærer jeg af den tidligere verdensmester Peter Rasmussen. Han er super flinkt, og det har været sjovt at træne med ham. Jeg er imponeret over, at han stadig har et højt niveau på trods af sin høje alder.

Thomas Laybourn er også en fin kapacitet i klubben. Han er imidlertid lige startet, hvorfor jeg ikke har snakket så meget med ham endnu. Han virker til at være rigtig flink, så det er meget godt.

Det er også meningen, at jeg før holdkampe ved seks events skal være med til at stå for træning af ungdomsspillere. Vi har dog ikke lavet disse events endnu, da jeg har haft meget travlt med at rejse til turneringer. Jeg glæder mig imidlertid til dette.

At der kommer en ny ligastruktur betyder selvfølgelig også noget. Det er i første omgang ikke Hillerøds plan at komme i Badmintonligaen, men derimod at komme i første division. Det andet tager nogle år. Så man vil spille første division, og derefter tager man den derfra og ser, hvad det rækker til. Det er okay med mig, at jeg ikke sådan lige har udsigt til at spille liga igen. Jeg har således spillet en del liga før. Jeg føler desuden ikke, at ligaen får det samme fokus, som den engang gjorde.

Jeg vil dog rigtig gerne spille liga en dag igen, da det er nogle fede kampe. Det kan også være fordi, jeg er blevet ældre og har prøvet en del, at jeg bedre kan undvære ligaen nu. Da jeg var yngre, syntes jeg nemlig, at ligaen var det fedeste. Jeg ved ikke, om den nye ligastruktur for betydning for, om der igen kommer mere prestige i ligaen. Jeg har nemlig ikke sat mig ind i denne, da den umiddelbart ikke har den store betydning for min situation.

Kim Bruun

Læs også

Bruun før US Open: Et tidligt møde med Lin Dan kan være både godt og skidt

Kim Bruun fortalte i gårsdagens artikel om, at han blandt andet er skiftet til Hillerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.