Ny sponsoraftale til Anders Antonsen – og AB Aarhus

Loading

Så er der mere succés til Anders Antonsen – denne gang uden for banen. For kort tid siden lavede han en 5-årig kontrakt med FZ Forza. Nu er der flere sponsorkroner på vej til at gøde badmintonkarrieren.

18‐årige Anders Antonsen, der er et af dansk badmintons største stjerneskud, og Aarhus Badmintonklub har netop indgået en treårig sponsoraftale med Blue Water Shipping i Aarhus, der har udsendt en pressemeddelelse.

Ambitionerne er store hos Anders Antonsen, der er regerende europamester i U19 herresingle og allerede har markeret sig imponerende i seniorregi. Hans mål er at blive verdens bedste herresingle‐spiller, og han er godt på vej. Tidligere i år vandt han sin første internationale turnering i Holland, og til november skal han repræsentere Danmark ved Ungdoms‐VM i Peru.

Blue Water Shipping i Aarhus håber med den nye treårige sponsoraftale at kunne hjælpe det unge stortalent godt på vej mod toppen af international badminton. Med aftalen bliver virksomheden både personlig sponsor for Anders Antonsen og sponsor for hans klub, Aarhus Badmintonklub.

– Vi ser den nye sponsoraftale som en god mulighed for at støtte et lokalt badmintontalent, som der er meget store forventninger til. I Blue Water Shipping i Aarhus har vi en tradition for at støtte den lokale idræt, både bredde‐ og eliteidrætten. Samtidig ønsker vi at styrke vores profil i Aarhus og Østjylland, og det kan vi gøre gennem sponsoratet af Anders Antonsen og Aarhus Badmintonklub, siger Jan Dam Poulsen, general manager i Blue Water Shipping i Aarhus.

Sponsorer giver økonomisk tryghed
For Anders Antonsen er den nye sponsoraftale et vigtig skridt på vejen til at realisere sine ambitioner de kommende år:

– Aftalen med Blue Water Shipping i Aarhus er en stor hjælp i forhold til at kunne finansiere mine turneringsrejser ud i Europa og resten af verden. Sponsoratet er med til at give mig en økonomisk tryghed, så jeg kan fokusere fuldt ud på at spille badminton og leve mine drømme ud, siger Anders Antonsen, der glæder sig til det fremtidige samarbejde med sin nye sponsor.

Bestyrelsesformand Steen D. Sørensen hos Aarhus Badminton udtaler om den nye aftale:

– Gode sponsorer er meget vigtige for vores deltagelse i Badmintonligaen. Derfor er det dejligt, at det er lykkedes at få en aftale med Blue Water Shipping i Aarhus. Ud over at være godt for vores økonomi er det også godt for klubbens image at indgå sponsoraftaler med velrenommerede firmaer, og vi glæder os over at kunne byde Blue Water Shipping i Aarhus velkommen i vores kreds af sponsorer.

Læs også

Antonsen sejrer: Stor overraskelse baner vejen for ham

Anders Antonsen sejrede i første runde ved Malaysia Masters. Antonsen var oppe mod Iskandar Zulkarnain …