Christophersen efter stor og dramatisk sejr: Der var nerver på til sidst

Loading

Mads Christophersen hentede for kort tid siden en meget flot sejr over Raul Must ved Spanish International. Han fortæller BadmintonBladet, at servesituationen blev meget afgørende. 

Christophersen stod over for syvendeseede Must. Must er nummer 72 i verden, mens danskeren er nummer 215. Foruden denne fordel havde den stærke spiller fra Estland også vundet deres hidtil eneste opgør. I dag var den danske spiller dog utroligt velspillende. Selv en dårlig start, hvor han kom bagud 5-11, kunne således ikke stoppe ham. Han kæmpede nemlig bare videre og fik kontakt til aller sidst. Her lykkedes det ham endda at vinde 24-22 efter ombolde. Han beskriver selv sættet således:

– Der var meget kamp om nettet i starten af kampen, hvor jeg næsten taber alle boldene, fordi han står højt på nettet hele tiden. Efter opholdet får jeg spillet den lidt væk fra nettet og kommer ind i en ok rytme. De afgørende bolde er lidt anspændte, hvor vinderen er den, der kommer bedst ud af servesituationen.

Andet sæt bød til at starte på på en rimelig stor dansk føring. Igen var der dog en af kompetanterne, der kom helt tilbage i sættet igen. Denne gang var det Must, der fik udlignet til 20-20, men danskeren holdt hovedet koldt og fik lukket sættet med 22-20. Ifølge Christophersen blev dette afgørende:

– I andet sæt kommer jeg foran stort på grund af, at jeg er god i servesituationen og får mange hurtige point. Han begynder efter opholdet at spille den mere rundt, og der kommer jeg lidt til at slå på den første og bedste chance, men laver fejl og lukker ham ind igen. Jeg får lidt nerver på til sidst, og så er det igen den, der kommer bedst ud af servesituationen, der vinder.

Dette resultat giver bestemt gode point til verdensranglisten til danskeren, der endda startede i kvalifikationen. Nu får han tilmed en gylden mulighed for at sikre sig flere verdensranglistepoint, da en kvalifikationsspiller venter i næste runde.

Hvis han vinder her, kan han møde andenseedede Pablo Abian i runden efter.

Resultater fra Spanish International

 

 

3 Kommentarer

  1. Sådan, stort tillykke Mads👏

  2. Mads Drost Christophersen aka fryseren

  3. Hahaha 😂 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.