Frederik Søgaard og Mathias Bay-Smidt. Foto: @ KamPas Sport Eu

Bay-Smidt og Søgaard spiller sidste turnering som par: I dag bliver det alvor

Loading

I øjeblikket spiller Mathias Bay-Smidt og Frederik Søgaard US Open, som er deres sidste turnering sammen. Indtil videre går det ifølge Bay-Smidt fint, men i dag venter der en svær opgave, fortæller han til BadmintonBladet. 

Bay-Smidt og Søgaard spiller for tiden US Open. Fremover skal Frederik Søgaard danne makkerpar med David Daugaard, så det bliver deres sidste turnering som makkerpar.

I gårsdagens kamp mod Daniel Gouw og Chan Kwong Beng fik de på trods af en svær spillemæssig start en relativ sikker sejr:

– Vi bøvlede meget med vores eget spil i går, så det var fint for at starte ud med en lettere første runde mod amerikanerne, inden vi for alvor skal i gang senere i dag.

Netop i dag forventer han noget hårdere modstand, når Jelle Maas og Robin Tabeling venter. De to par mødtes ved sidste års Scottish Open, hvor det blev til et dansk nederlag. Hollænderne er nummer 34 verden, mens det danske par er nummer 64. Bay-Smidt forventer en hård kamp:

– Hollænderne har været skarpe på det sidste, så vi ser frem mod hård modstand, hvor vi skal steppe op fra i går, hvis vi skal have chancer. Så jeg glæder mig meget til at møde dem.

Der er dog ikke noget at klage over, når det kommer til forholdene ved turneringen:

– Forholdene er fine herovre. Der er lidt sidevind, men det er ikke det vilde.

Senere vil det så vise sig, om det bliver deres sidste optræden sammen.

Resultater fra US Open 

Læs også

De unge danske damesingler er ude af US Open

De to unge danske damesingler Natalia Koch Rohde og Sofie Holmboe Dahl er ude af …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.