Foto @ Annette Vollertzen

Masser af danskere i kamp i Tjekkiet

Loading

Kvalifikationskampene fortsætter her til formiddag ved FZ Forza Prague Open, der gik i gang i går. Vi har danskere med både i kvalen og i første runde.

I skrivende stund har Jeppe Bay Madsen og Cecilie Finne-Ipsen allerede spillet deres kvalfinale, som de vandt på blot 20 minutter i to sikre sæt over et østrigsk par. I første runde af hovedturneringen skal de op mod Nico Ruponen og Amanda Högström fra Sverige senere i dag.

Ud denne mixdouble er der resten af dagen hele 23 kampe med dansk deltagelse. I den ene kvalfinale i damesingle skal Camilla Martens fra Odense og Sofie Holmboe Dahl fra Gentofte spille om en plads i første runde. I første ligakamp i denne sæson spillede de to Golden Set, som Sofie vandt, Camilla må være ekstra opsat på at få revanche i dag.

Christian Lind Thomsen kan også risikere at løbe ind i dansk modstand i sin første runde. Således skal han op mod vinderen af kvalfinalen mellem Kim Bruun og Robert Mann fra Luxembourg – en kamp danskeren ikke bør få problemer med at vinde.

Derudover skal Emil Holst, Flemming Quach, Mette Poulsen og Natalia Koch Rohde også op mod kvalifikationsspillere i deres første runde.

De eneste danskere der desværre allerede er ude af turneringen, er David Kim Kristensen og Peter Correll, der begge tabte deres anden kvalkamp i går.

Du kan se dagens kampprogram her.

Læs også

Bruuns blog: Fedt at lære af en tidligere verdensmester

Denne blog kommer til at centrere om, hvordan jeg er faldet til i Hillerød. I …