Copenhagen Masters: Den danske dominans fortsætter

Loading

I aftenens kampe ved Copenhagen Masters var der dansk deltagelse i alle tre kampe.

I første kamp skulle Joachim Fischer/Christinna Pedersen op imod Riky Widianto/Puspita Dili fra Indonesien. Det danske par var i total kontrol hele kampen, og det danske par triumfede igennem deres hurtige spil. Kampen endte med hele 21-12 og 21-16. Det stærke danske par skal i morgen op imod Carsten Mogensen/Kamilla Rytter Juhl. Et meget interessant opgør.

I anden kamp stod Anders Skaarup/Mads Conrad overfor Khim Wah Lim/Yao Han Ow fra Malaysia. Anders Skaarup blev hentet ind som substitut for en skadet Mads Pieler Kolding. Her var det spændende at se hvad det nye sammensatte danske par kunne præstere. Danskerne var i kontrol i starten af kampen og var foran med hele 11-5 ved opholdet i 1. sæt. I anden halvdel kom malayerne lidt bedre med, men tabte stadig med hele 21-12 til danskerne i 1. sæt. I 2. sæt var det igen danskerne som var i føresædet fra start til slut og malayerne kunne intet stille op. 2. sæt endte med en knusende sikker sejr på 21-12 og 21-11.
Anders Skaarup er med til sin første Copenhagen Masters og blev meget utraditionelt ringet op af Mads Conrad, mens han lå i sofaen.

– Mads ringede til mig d. 25. december, mens jeg så Vildsvinefeber 3. Min plan var, at jeg skulle have været på jagt i disse dage, men planerne blev hurtigt ændret efter Conrads opringning.

Skaarup nød sin første optræden i turneringen og makkerskabet med Conrad.

– Det var en god oplevelse og meget intenst med publikum så tæt på. Det var en fornøjelse at spille med Mads. Vi spiller godt sammen, og i dag kan vi tillade os at lave lidt fejl uden det koster.

Skaarup/Conrad møder i morgen Mathias Boe/Carsten Mogensen, hvor favoritværdigheden er på Boe/Mogensens side.

Den kamp ser Mads Conrad meget frem til.

– Det bliver spændende at møde Boe/Mogensen. De spiller meget anderledes end malayerne og er rigtig gode på de første 3 bolde.

Cruisekontrol for Jan Ø.
I aftenens sidste kamp skulle Jan Ø. Jørgensen op imod Teck Zhi Soo fra Malaysia. Jan Ø. var kæmpe favorit inden kampen, og han lagde også et stort pres på den unge chanceløse malaysiske spiller. Soo prøvede at trække tempoet helt ud af kampen, men det hjalp ikke for ham. Jan Ø. vandt i sikker stil med 21-18 og 21-11 over Teck Zhi Soo og skal dermed møde Viktor Axelsen i morgendagens finale.

Første finale i morgen starter kl. 14. og kamprækkefølgen er:
– Damedouble: Chrstinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl mod Suci Rizky Andini/Tiara Rosalia Nuraidah
– Herredouble: Mathias Boe/Carsten Mogensen mod Anders Skaarup/Mads Conrad.
– Herresingle: Jan Ø. Jørgensen mod Viktor Axelsen.
– Mixeddouble: Joachim Fischer/Christinna Pedersen mod Carsten Mogensen/Kamilla Rytter Juhl.

Du kan følge liveupdateringer fra morgendagens finaler på vores Facebookside Badmintonbladet

Resultater fra Yonex Copenhagen Masters 2014

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Elite skaber ikke bredde. Det gør familietraditioner, klassekammerater og venner. 

En kommentar fra Sung Jakobsen. Den 1. august kunne man på BadmintonBladet (og Facebook) læse …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.