Christinna Pedersen og Joachim Fischer. Foto @ Jeppe Billund/Badmintonbladet

Sudirman Cup: Danmark viser klassen mod Indien

Loading

Her til morgen er Sudirman Cup skudt i gang for Danmarks vedkommende. Det er mod Indien, som er en badmintonnation i rivende udvikling.

Danmark er seedet to i turneringen, og på forhånd var danskerne favoritter mod inderne, selvom landstræner Jakob Høi før kampen udtalte, at Indien var en meget hård modstander.

Første kamp for Danmark i Australien stod mixeddoublen Christinna Pedersen/Joachim Fischer for.

– Vi har de bedste spillere i mixeddoublen, men vi har set så sent som i år, at de indiske par kan skabe problemer for os. Det er ikke en ”easy win” for Joachim og Christinna. Jeg tror på, at vi kan vinde kampen, men inderne er så gode, at hvis vi selv prøver at skabe hele spillet selv, så kan vi glide i det, udtalte Jakob Høi før kampen.

Mixeddoublen fik solid modstand og gik i tre sæt, men Pedersen/Fischer samlede trådene til slut og sejrede i tre sæt.

Viktor Axelsen var helt forrygende mod Ajay Jayaram, som han senest tabte til i Malaysia for en måneds tid siden. Med fejlfrit spil og varieret offensiv viste Viktor Axelsen, at han er i rigtig god form.

– Når man vinder med 12 og 7, kan det ikke være helt skidt, sagde en underspillet Viktor Axelsen efter kampen til TV2 Sport.

Veteranerne Mathias Boe og Carsten Mogensen afgjorde matchen til Danmarks fordel ved at besejre Attri/Reddy i to sæt. Der var gode dueller undervejs, men man sad med fornemmelsen af, at danskerne kunne skrue op for blusset, hvis det var blevet nødvendigt.

Dermed kom Danmark på 3-0, og da der bliver spillet fem kampe, kunne Indien ikke hente den danske føring.

Damesinglen med Line Kjærsfeldt resulterede i et nederlag til PV. Sindhu i to sæt, mens damedoublen med Kamilla Rytter Juhl/Christinna Pedersen gav en snæver sejr med 23-21 i tredje sæt. Samlet resultat 4-1 til Danmark. Næste kamp er mod Indonesien på onsdag.

Se alle resultater fra Sudirman Cup-kampen mod Indien.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.