Her er det bedste ligahold – opdateret efter runde 4

Loading

Efter tredje spillerunde i Badmintonligaen var der 17 spillere i det, vi kaldte ”Klub 100%”. For at kunne være i “Klub 100%” skal man have spillet alle holdrunder og stadig være ubesejret.

I fjerde holdrunde røg 41% af disse spillere ud af klubben. Syv af de 17 spillere tabte deres kampe i gårsdagens spillerunde, så der nu kun er 10 tilbage, der stadig kan kæmpe med om en plads på det endelige ”Årets hold”, når sæsonen engang er slut.

Ligesom sidst er der nogle forbehold, der skal nævnes, inden vi bare kaster os ud i at konstatere, at dette er et fuldstændig nøjagtigt billede af virkeligheden. Statistikken skævvrides nemlig lidt af, at alle hold og spillere naturligvis ikke har spillet mod de samme hold og spillere.

Og en spiller kan også godt have spillet flere kategorier, hvorfor han eller hun måske ligger på 100% sejre i den ene men måske har tabt i den anden. Og så skal vi lige pointere, at vi kun har taget de ”rigtige” kampe med i statistikken – Golden Set er således udeladt.

Endelig vandt Højbjergs Kasper Dinesen i går over Gentoftes Scott Evans uden kamp, så Kasper har jo ikke spillet sig til en sejr som sådan. Men da kampen naturligvis indgår i holdkampens resultat, har vi også taget denne kamp med i vores statistik.

Med denne info er der kun tilbage at sige, at der nu ikke længere er nogle singler i ”Klub 100%”, da alle de fire ubesejrede singlespillere, der havde spillet single i de hidtil tre spillede holdrunder, alle tabte i går. Derudover måtte en enkelt herredoublespiller og to mixdoubler også forlade ”Klub 100%”.

Klik dig videre på de næste sider og se, hvem der stadig kan prale af at være med i ”Klub 100%”, og som derfor stadig har en chance for at være en del af ”Årets hold” ved sæsonafslutningen.

 

Se statistikkerne for de forskellige kategorier her:

Herresingle
Damesingle
Herredouble
Damedouble
Mixdouble (herrer)
Mixdouble (damer)
Flere kategorier

Se “Årets hold” og “Klub 100%” her – det vil sige dem, som har spillet med i alle runder og vundet alle deres kampe:

Årets hold

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …