European Games: Dansk guldfest i Baku

Loading

Allerede i går lørdag sikrede herredoublen Mathias Boe/Carsten Mogensen den første danske badminton guldmedalje ved European Games i Baku. I dag søndag var der tre finaler mere med dansk deltagelse.

I damesingle skulle Line Kjærsfeldt forsøge at sikre sig guld. Hendes modstander var belgiske Lianne Tan. 1. sæt tog Tan med 21-18, mens 2. sæt gik til Kjærsfeldt med 21-19. Finalen skulle derfor afgøres i et 3. sæt. Her var Kjærsfeldt bedst, og vandt med overbevisende 21-9. Stor triumf for Line, som har spillet en imponerende flot turnering.
En meget glad Line Kjærsfeldt har efter kampen skrevet på sin Facebook.
– Jeg er så glad, og jeg har ingen ord for det.

Mix med bid i
Niclas Nøhr/Sara Thygesen var i mixeddouble-finalen op imod Gaetan Mittelheisser/Audrey Fontaine fra Frankrig. Her var Nøhr/Thygesen stærkest og vandt med to gange 21-16 og kunne dermed juble over en meget flot titel.

– Det var en rigtig god kamp og mega fedt at spille. Det er en underlig følelse, men mega fedt at stå på det podie ved sådan et stort event, fortæller Sara Thygesen om at vinde European Games.

Malurt i bægeret
Herresingle-finalen stod mellem danske Emil Holst og spanske Pablo Abian. Holst har været rigtig godt spillende igennem turneringen og har blandt andet slået den førsteseedede Scott Evans på sin vej til finalen. I dagens finale viste Holst desværre ikke den samme styrke og kunne ikke matche sin spanske modstander. Abian vandt finalen med 21-12 og 23-21.
Dermed var det tæt på fuld hus for Danmark, men stadigvæk en meget flot turnering af de danske spillere.

Resultater fra European Games

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.