Viktor Axelsen. Foto @ PBL

Godt nyt fra Viktor Axelsen: Jeg er virkelig lettet

Loading

Verdensranglistens nummer tre Viktor Axelsen kom ikke til start i fredagens kvartfinaler ved DM. Det skyldtes en drilsk ankel. Nu er han blevet scannet, og udsigterne er positive.

Viktor Axelsen fik et vrid i anklen mod Rasmus Gemke torsdag. Han fortsatte og vandt kampen i tre sæt, men fredag var situationen den, at han ikke turde spille, da anklen var hævet op.

De første meldinger gik på en ledbåndsskade.

– Viktor (Axelsen, red.) har højst sandsynligt beskadiget et ledbånd i foden, sagde Team Danmarks fysioterapeut Michael Ries i en pressemeddelelse.

Så galt var det heldigvis ikke fat.

– Scanningen viste heldigvis, at ledbåndene havde det fint, men jeg har lidt væske i min venstre ankel, og der er stadigvæk lidt nedsat kraft i min fod. Så planen er at tage det lidt step for step i løbet af denne uge, og så må vi se, hvordan foden reagerer dag for dag, siger Viktor Axelsen til TV 2 SPORT.

Viktor Axelsen er udtaget til EM for hold i Polen, der begynder om otte dage. Den nybagte danske mester Anders Antonsen er ligeledes udtaget i herresingle, mens Jan Ø. Jørgensen i første omgang står over.

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

En kommentar

  1. PINLIGE beskyldninger – hvis de bedste er syge stiller de bare ikke op – uha sÃ¥kaldte badmintoneksperter I skulle skamme Jer 😡😡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.