Boe og Mogensen i jubel. Foto @ Djarum Badminton

Boe og Mogensen finaleklar ved French Open

Loading

Mathias Boe og Carsten Mogensen vandt over et ungt kinesisk par i semifinalen ved French Open.

Boe og Mogensen var oppe mod kineserne Tan Qiang og He Jiting. De to par har endnu ikke mødt hinanden, og danskerne måtte påtage sig favoritværdigheden. Der er nemlig en stor forskel på de to par på verdensranglisten, hvor danskerne er nummer to og kineserne nummer 72.

Første sæt startede lige, men danskerne viste derefter specielt skarphed i servesituationen, som gav dem en 6-4-føring. Derfra var det dog kineserne, der i de generelt korte dueller, var bedst. Derfor var de foran med 11-9 ved opholdet.

Derefter fik danskerne især bedre fat i deres defensiv og kom i front med 16-14. De var derfra hele tiden et skridt foran og lukkede sættet i relativt sikker stil med cifrene 21-18.

I andet sæt lavede Boe og Mogensen flere nemme fejl i starten, hvorfor de kom bagud 1-4. Det var den samme historie frem mod opholdet, hvor danskerne derfor også var et skridt efter. 11-9 førte kineserne således.

Efter opholdet var kineserne stadig i teten, nu med 14-12. Og kineserne blev ved med at holde sig snævert i spidsen og bragte sig nu i front med 18-17. Derfra vise danskerne flot spil og kom op på 19-19. I den spændende afslutning var Boe og Mogensen bedst og vandt 21-19.

Senere spiller Mathias Christiansen og Christinna Pedersen deres semifinale.

Resultater  fra French Open

Læs også

Boe og Mogensen taber til stærke verdensmestre

Mathias Boe og Carsten Mogensen måtte gå fra banen som tabere i deres sidste gruppekamp ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.