Lee Chong Wei roser Purple League

Årets malaysiske badmintonliga Purple League er ved at nå sin afslutning. Mange verdensklassespillere som danske Jan Ø. Jørgensen, japanske Kenichi Tago og indonesiske Tommy Sugiarto har deltaget i den pengestærke liga.
Lee Chong Wei har udtalt, at den malaysiske Purple League er en fantastisk mulighed for unge talenter for at komme til at spille mod store verdensstjerner på den helt store scene.

– Det er godt for udviklingen af sporten. Normalt får de unge talenter ikke chancen for at spille mod verdensklassespillere. Enten får de ikke lov til at spille turneringer udenlands, eller så bliver de ekspederet hurtigt ud, udtaler Lee Chong Wei til The Star.

Derudover pointerer Lee Chong Wei, at ligaen giver en unik mulighed for de unge talenter at vise hvad de er istand til på den internationale scene.

Et håb fra Lee Chong Wei er, at der i fremtiden kommer flere spillere fra Kina med i ligaen.

– Forhåbentlig vil vi se nogle top spillere fra Kina. Det er vigtigt at planlægge turneringen, så den ikke ramler sammen med andre turneringer. Jeg tror kun, at ligaen kan blive bedre, tilføjer Lee Chong Wei til The Star.

Kilde: The Star

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Lee Chong Wei vil fritages fra kravene i den nye struktur

Lee Chong Wei er ikke tilfreds med de nye skærpede krav til topspillerne. Han beder …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.