Dubai: Boe/Mogensen i semifinalen

Loading

Dagens danskerkampe på andendagen ved Dubai World Superseries Finals 2015, som Superserie-finalerne officielt hedder, er overstået. Og den positive nyhed er, at Mathias Boe og Carsten Mogensen har spillet sig i semifinalen.

De to var ude i en lang tresætter mod Kim Gi Jung og Kim Sa Rang fra Korea, som de har tabt til i begge tidligere opgør i indeværende år. Derfor var det danskerne, der ledte efter revanche, og det fik de. Med baghåndssmash fra Carsten hen mod slutningen af tredje sæt blev det dansk sejr på 21-18 16-21 21-15. Dermed er Mathias og Carsten sikre på at gå videre fra gruppen.

Desværre er der ikke lige så gode nyheder for Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding, der er i samme gruppe. Efter at have tabt det rent danske opgør til Mathias og Carsten i går, skulle der sejr på bordet i dag for de to gange Mads. Efter at have vundet 21-15 i første sæt så det også rigtig godt ud for det danske par. Men ak nej, kineserne Chai Biao og Hong Wei var for skarpe i de følgende to sæt, som de vandt med 21-13 i begge sæt. Dermed er Mads’ernes chance ved Superserie-finalerne udspillet, da både de og koreanerne Kim og Kim har 0 point, mens Mathias og Carsten samt kineserne har 2 point – de kan dermed ikke hentes.

Utur i mixen
Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen stod i dag over for et kinesisk par i deres mix. Liu Cheng og Bao Yixin førte godt nok 5-2 i indbyrdes opgør, men med dansk sejr i de to seneste, var det Joachim og Christinna, der var ovenpå.

Det hele startede da også rigtig godt i dag, da første sæt gik danskernes vej med 21-17. Ved 15-11 i andet sæt solgte TV2 Sports kommentatorer skindet, før bjørnen blev skudt – selv om det lignede en dansk sejr, skiftede kampen pludselig karakter. Liu Cheng og Bao Yixin vandt resten af sættet med 10-2, dvs. 21-17 til dem, og da de fortsatte i tredje sæt med føringer på både 5-0 og 12-1 var løbet kørt.

Joachim og Christinna endte med at tabe tredje sæt 12-21, og selv om alt ikke er helt afgjort i deres gruppe endnu, ser det unægtelig svært ud for videre avancement ved Superserie-finalerne. De skal selv vinde over Jordan Praveen og Debby Susanto i morgen, mens Ko Sung Hyun og Kim Ha Na skal vinde over Liu Cheng og Bao Yixin. Og så kommer det i sidste ende an på sætscoren, når parrene har samme antal point.

VM-revanche
Nu da vi nævnte VM-revanchen mellem Saina Nehwal og Carolina Marín tidligere, er vi også nødt til at følge den til dørs. Kampen mellem verdens nummer 1 og 2 blev ekstremt tæt i første sæt, der gik til den indiske verdenstoer med 23-21.

Herefter fulgte to sæt, hvor taberen fik klø. Først vandt Marín andet sæt med 21-9 i et sæt, hvor Saina Nehwal så ud til at spare nogle kræfter. Og så vendte billedet igen i tredje sæt, som Saina vandt med 21-12. Dermed fik Saina sin revanche, og hun fik samtidig spillet sig ind i turneringen igen efter at have tabt sin første kamp i går.

Du kan se alle dagens resultater fra Dubai her.

Læs også

Dubai Super Series Finals: God start i andet sæt er ikke nok for Boe/Mogensen

Mathias Boe/Carsten Mogensen havde revanche til gode fra gruppespillet ved Dubai Super Series Finals, da …

En kommentar

  1. Kanon kamp 👍😉 glæder mig til jeres næste kamp