Selvom den dobbelte DM-vinder, Line Kjærsfeldt, er favorit til at vinde DM, så er Mia Blichfeldt slet ikke noget dårligt bud på en vinder. Foto @ Rico Hansen

Mia Blichfeldt efter titel i Sverige: Nu vil jeg vinde en Challenge

Loading

I weekenden fik Mia Blichfeldt en flot sejr i Swedish International. Det har givet Solrød Strand-spilleren smag for flere titler.

19-årige Mia Blichfeldt var topseedet i den svenske universitetsby Lund, og dermed var hun favorit til at tage guldet med hjem. Forberedelserne havde været gode og intense.

– Jeg synes, at jeg er i fin form lige nu. Jeg har haft nogle uger med hård træning, så jeg synes, jeg kan mærke, at min krop er lidt træt, men jeg tror ikke, at det bliver en begrænsning, fortalte Mia Blichfeldt før turneringen.

I finalen mod landsmanden Sofie Holmboe Dahl blev Mia Blichfeldt for første gang testet for alvor i Skåne Arena. Det krævede flere comebacks af Solrød-pigen.

På forhånd havde Danmarksmesteren fra 2014 udset sig nogle udviklingsområder, og det var vigtigt for hende at få prøvet dem af.

– Jeg lykkedes med min mentale indstilling og min taktiske forberedelse, fortalte Mia Blichfeldt efter sejren.

Swedish International er en turnering på næstlaveste internationale niveau, og efter succés på det niveau sigter Blichfeldt nu højere.

– Jeg har vundet et par Series-turneringer nu, så jeg vil gerne tage næste skridt og prøve at gå efter en Challenge-sejr.

Mia Blichfeldt kan se frem til at få pudset formen yderligere af ved DM i Århus 2.-5. februar, hvor hun er seeedet til semifinalerne.

Læs også

Dansk mixeddouble og Mia Blichfeldt i finalen i Skotland

Semifinaledagen ved Scottish Open bød på fire kampe med dansk islæt, og mens Rasmus Gemke …