Christinna Pedersen. Foto @Team Danmark

Pedersen i endnu en dramatisk dyst i Indien

Loading

Christinna Pedersen tabte i en dramatisk kamp i den indiske badmintonliga.

Pedersen var sammen med makkeren Tang Chun Man fra Hong Kong oppe mod Gabriela Stoeva fra Bulgarien og Lee Yong-dae fra Sydkorea. Lee Yong-dae trak sig officielt tilbage i 2016, men var før det blandt andet i sin aktive karriere nummer et i verden med fire forskellige partnere i herre- og mixeddouble. Stoeva er nummer 12 i verden i damedouble, mens Pedersens makker Man er verdens nummer otte i mixeddouble.

Pedersen spillede en dramatisk kamp mod Kamilla Rytter Juhl og hendes makker for nylig, og i dag var der også drama, specielt i andet sæt. Danskeren stiller op for Awadhe Warriors, og dagens modstander var Mumbai Rockets.

Pedersen og makkeren lagde ikke særlig godt ud og kom både bagud med 1-4 og 2-8. Og på trods af, at de med fire point i træk fik kæmpet sig tilbage på 7-11, måtte de se sig slået med 15-10.

Dramatisk andet sæt

I andet sæt kom Pedersen og Man bedre ude af starthullerne, hvorfor de kom foran 3-1. Dette fik Stoeva og Yong-dae dog hurtigt vendt, da de tog en stime på fem point i træk. Igen vendte kampen dog, og Pedersen og Man kom i front med 10-7 og 14-12, før det blev spændende til sidst. Det lykkedes dem dog at lukke sættet på deres tredje matchbold og vinde 15-14.

Tredje sæt lignede første, idet Pedersen og makkeren kom bagud fra start af. Stoeva og Yong-dae øgede derfra kun forspringet og endte med at vinde med de meget sikre cifre 15-7.

Pedersen og Awadhe Warriors tabte holdkampen med 1-4.

Resultater fra kampen

 

Læs også

Pedersen og Juhl knuste syvendeseedet par

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sejrede i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Pedersen og Juhl, der …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.