Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er videre til morgendagens kvartfinaler ved BCA Indonesia Open. Foto@BadmintonBladet

Indonesia Open: Damedoublen er endnu engang lyset i mørket

Loading

Det helt store resultater udeblev desværre for flere af danskerne i deres kampe i anden runde. Dog kan man altid regne med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, der i overbevisende stil spillede sig videre til morgendagens program.

Dansk mandefald i herresingle
Første danske navn, der skulle i ilden ved eftermiddagsprogrammet var Jan Ø Jørgensen. Jan Ø er tilbage efter nogle måneder med skader, men har udtalt, at det stadig irriterer ham lidt. Dagens modstander var Kidambi Srikanth fra Indien, hvor de hver især har vundet to gange mod hinanden inden dagens kamp.

I første sæt var det en Jan Ø, som lige skulle finde sig selv og banen. Srikanth kørte på, hvilket gav ham sættet med 15-21. Herefter begyndte Jan Ø at finde sig selv og vandt mere kontrol over inderen. Sættet blev dog tæt, men med en sejr til danskeren på 22-20. Herefter ventede der et tredje sæt, hvor spændingen desværre udeblev. Srikanth fandt hurtigt løsningerne og skabte sig en føring, som Jan Ø ikke kunne hente, og vandt med 15-21. Dermed blev det til et exit i anden runde i Jan Ø’s tilbagevenden til det grønne gulv.

Herefter var det danske islæt Anders Antonsen, der stod til at møde Tien Chen Chou fra Taiwan. I indbyrdes opgør førte taiwaneseren med 0-2, men Antonsen har tidligere vist, at han godt kan spille med.

I første sæt haltede Antonsen efter og formåede ikke at presse Chou, som vandt sættet med 12-21. I andet sæt fik vi den velkendte Antonsen ‘special’ at se. Antonsen er nede med 17-20, men vender sættet på hovedet og vinder med 22-20. Antonsen gjorde det samme til Denmark Open sidste år, hvor Rajiv Ouseph førte med hele 14-20, før Antonsen begyndte at kravle, som førte til at vinde sættet.

I tredje sæt var der desværre ikke meget at rafle om, eftersom Chou valgte, at han gerne ville spille. Antonsen havde kunne ikke udfolde hele sit repertoire, og Chou vandt sættet med 15-21.

Læs også: Emil Holst måtte ‘nøjes’ med sejr over Viktor Axelsen

Damedoublen kan man regne med
Damedoublen med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl kan man næsten altid regne med, når det går skidt i den danske lejr. I dag var ingen undtagelse, hvor det var Hong-Kong kinesere, der skulle forsøge at stikke en kæp i hjulet på danskerne.

I de fem kampe, som de to par tidligere har spillet mod hinanden, er kampene altid endt i tre sæt. I dag brød danskerne den vane, da de sikrede sig sejren i to hurtige sæt med 21-15/21-11.

Herredoublen med David Daugaard og Mathias Christiansen havde hård modstand i form af Takeshi Kamura og Keigo Sonoda fra Japan. Danskerne har slået de to japanere én gang før, hvilket var til German Open i år. Sådan gik det desværre ikke i dag, da japanerne viste sig at være for stærke. De vandt med 17-21/16-21.

I dagens program mangler der stadig to herredoubler og én mixdouble med dansk islæt, før der kan gøres status over en spændende dag ved BCA Indonesia Open.

Læs også

Australian Open • Super 500 • 11.-16. juni 2024

LIVE på TV2 Sport fra kvartfinalerne fredag morgen kl 04.00…..og lørdag og søndag‼️🙏🏻✅🔝 Link til …

En kommentar

  1. Godt “tøser”😎

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.