Søren Toft.

Optakt til Lithuanian International: “Det sværeste bliver helt klart det mentale”

Loading

En række danskere er rejst til Litauen for at spille Lithuanian International. En af dem er Søren Toft, og han ser den mentale del af sit spil som det sværeste ved turneringen

Der er danskere repræsenteret i alle rækker ved Lithuanian International som starter på torsdag. Sjetteseedede Søren Toft ser frem til turneringen, men han er samtidigt midt i et hård forløb som opstart til den nye sæson.

– Jeg har haft stort fokus på den fysiske del, da jeg ligger i hård grundtræning og er ved at gøre mig klar til den nye sæson. Jeg er ikke så bange for, om jeg kan holde til det, da jeg føler mig fit, og selv føler jeg står skarpt, selvom det er tidligt i sommertræningen, skriver Søren Toft til BadmintonBladet.dk.

God energi trods jetlag
Søren Toft var en tur i Thailand i sidste uge, og det var en stor oplevelse for danskeren. Turneringen og den lange flyvetur har dog taget lidt på kræfterne, og her handler det om få restitueret tilstrækkeligt, inden turneringen i Kaunas begynder. Søren Toft nævner dog, at den mentale del bliver sværest for ham, grundet sin gode form.

– Jeg skal have nogle samtaler med min mental træner Nicklas Pyrdol om turneringen i denne uge, da jeg lige er kommet hjem fra en uge i Asien med Thailand Open. Det var en stor oplevelse for mig, men det har også taget en del energi. Jeg er også ramt på jetlag, så jeg skal lige have kroppen på plads, inden jeg i morgen rejser til Kaunas. Jeg glæder mig dog helt vildt til turneringen, og som nævnt tidligere så synes jeg, at jeg står skarpt. Det sværeste bliver helt klart det mentale i Litauen, skriver Søren Toft.

Søren Toft møder i første runde Joel König på fredag.

Søren Toft får følgeskab af Oliver Kiner, Andreas Fleischer, Jakob Stage, Mads Muurholm, Mathias Thyrri, Peter Corell og Mikkel Enghøj i herresingle. Corell og Enghøj starter sammen med Toft i hovedturneringen, mens de resterende danskere skal igennem kvalifikationen.

Søren Toft stiller op i tre rækker
Søren Toft stiller ikke kun op i herresingle ved Lithuanian International. Søren Toft spiller også op i herredouble med Mathias Thyrri og i mixeddouble med Lisa Kramer. Toft/Thyrri møder en litauer og en islænding i første runde, mens Toft/Kramer møder ottendeseedede Karl-Rasmus Pungas/Mari Ann Karjus fra Estland.

I herredouble stiller Danmark op med tre andre par i form af Peter Corell/Andreas Fleischer, Emil Lauritzen/Mads Muurholm og Oliver Kiner/Jakob Stage. Derudover stiller Peder Søvndal op med tjekkiske Filip Budzel.

Astrid Molander stiller op i to rækker
I mixeddouble stiller Jeppe Ludvigsen/Astrid Molander også op, og de møder et par fra kvalifikationen.

I damesingle skal Anne Hald og Astrid Molander kæmpe for Danmark. Hald møder Elia Søderstrøm fra Sverige i første runde, mens Molander skal kæmpe imod Lise Bomers fra Holland i kvalifikationen. I damedouble er der kun et dansk par med i form af Anne Hald/Lisa Kramer, og deres modstandere er endnu ukendte.

Kvalifikationen starter i morgen torsdag, mens hovedturneringen bliver skudt igang på fredag.

Lodtrækning til Lithuanian International

Læs også

Toft: Det er sådan en kamp, alle badmintonspillere ønsker sig

Søren Toft spillede sig i går videre fra kvartfinalen og var især tilfreds med sit …

2 Kommentarer

  1. Det sagde han også i 2015!

  2. Hej Steen, Tak for beskeden. Der er sket en fejl i vores billedarkiv, hvor billedteksten har ændret sig i nogle af vores gamle artikler. Vi arbejder på sagen. Beklager. Mvh. Anders, BadmintonBladet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.