Copenhagen Masters: Boe/Mogensen vandt underholdende finale

Loading

Første finale ved Copenhagen Masters er netop færdigspillet og det var i herredouble, hvor Mathias Boe/Carsten Mogensen stod overfor Wahru Pankaryantra/Ade Yusuf fra Indonesien.
I starten af kampen styrede danskerne kampen og satte et tungt pres på indoneserne med hårde og præcise smash. Boe/Mogensen var foran med 11-7 ved opholdet i 1. sæt, og fortsatte dominansen derefter. 1. sæt vandt danskerne med 21-13. 2. sæt blev mere tæt, dog uden at danskerne for alvor blev presset. Der blev disket op med flotte detaljer, som “bag om ryggen” slag og finter i løbet af kampen til stor begejstring for publikummet. 2. sæt vandt Boe/Mogensen med 21-16 og fik sat en tyk streg under at de er Danmarks bedste doublepar.

Efter kampen var Mathias Boe naturligvis tilfreds med finalen.

– Jeg synes egentlig det var en velspillet kamp, hvor indonserne fik vist sig frem og gav fuld skrue. Carsten og mig spillede en rigtig disciplineret kamp og vi havde kun meget små udfald, hvor vi lavede et par fejl. Vi spiller på et højere niveau i dag end vi gjorde i går, udtalte Mathias Boe til badmintonbladet.dk efter kampen.

Næste kamp på programmet er i herresingle, hvor Viktor Axelsen møder Anders Antonsen.

Resultater fra Copenhagen Masters

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …