Alexander Bond er i to finaler i Dutch International

Dobbeltfinale for Bond i Dutch International

Loading

I Wateringen i det sydlige Holland har en mindre hær af unge, danske badmintontalenter sat deres præg på Dutch International, som er del af den europæiske badmintoncircuit. Specielt Alexander Bond med to finaler har gjort sig positivt bemærket.

Alexander Bond er sammen med Joel Eipe i finalen i herredouble. Junior-Europamestrene fra 2015 møder en anden dansk konstellation, Frederik Aalestrup og Mathias Baskjær, der specielt i kvartfinalen overraskede ved at slå de 2.-seedede tyskere, Pistorius/Holzer sikkert i to sæt.

Finaledagen begynder Alexander Bond i selskab med Ditte Søby Hansen. Det useedede par har på trods af tresættere i både kvart- og semifinale set ganske overbevisende ud. Tilbage i 2014 vandt Bond/Søby Iceland International, og søndag kan de sætte endnu en international titel på CV’et, hvis de besejrer den stærke engelske duo, Jessica Pugh og Ben Lane.

I damesingle har Mette Poulsen spillet sig frem til finalekampen søndag. Hun slog Julie Dawall i en lige kamp i semifinalen. Topseedede Poulsen møder Mia Blichfeldts overmand, Yvonne Li fra Tyskland i finalen.

Se alle resultater fra Dutch International 2016

 

 

 

Læs også

Eipe og Seerup er semifinaleklar: Det bliver en hård kamp

Philip Seerup og Joel Eipe sikrede sig en flot sejr i kvartfinalen ved Finnish Open. …

8 Kommentarer

  1. André Det er Søren Bond!!

  2. Omg jeg flækker😂😂😂😂

  3. Vidste ikke at han var sÃ¥ pro 😉

  4. Det vidste jeg heller ikke😂😂

  5. Alexander Bond 😏

  6. Alexander Bond.. Hvis du vinder en trøje har jeg krav på den ;)?