Joel Eipe og Philip Seerup i kamp. Foto@ Ibolya Berényi

Semifinalen blev endestation for dansk par: Eipe er fint tilfreds med turneringen

Loading

Philip Seerup og Joel Eipe tabte semifinalen ved Finnish Open. Eipe fortæller om denne kamp, hvor en ting især blev afgørende. Desuden evaluerer han turneringen overordnet, hvor danskerne fik bugt med en lille forbandelse. 

I dagens semifinale mødte danskerne et indonesisk par. De ottendeseedede danskere rendte nemlig ind i useedede Rehan Naufal og Pramudya Riyanto. De første to sæt blev en rimelig tæt affære, hvor begge par lige nøjagtig fik hevet en 21-18-sejr hjem. I tredje sæt fulgte det danske par med til midten af sættet, hvorefter indoneserne trak fra og vandt med 21-13. Så Seerup og Eipe fik da givet dem kamp til stregen, men en ting gjorde ifølge Eipe især, at det ikke blev til en vunden kamp:

– Ja, vi gav dem da modstand. Det var lidt klassisk asiatisk spil, hvor det ender med at blive for meget fladt spil, og vi ikke er disciplinerede nok til at stoppe den af eller afgive desværre.

Danskerne fik spillet sig et skridt videre

Generelt har danskerne spillet en god turnering, hvor de har vundet deres kampe mod ganske vist useedede modstandere i to sæt. Desuden fik de også brudt en lille forbandelse, da det danske par to gange i år har tabt i kvartfinalen. Det skete ved henholdsvis Austrian og Swedish Open. Derfor var det også en glad Eipe, BadmintonBladet talte med:

– Jeg er fint tilfreds med turneringen. Jeg ville selvfølgelig gerne have nuppet den, men det blev ikke denne gang. Vi vidste godt, at turneringen var stærk grundet de mange asiatere, men vi så da mulighed, da vi fik en fornuftig god lodtrækning.

Nu er der ikke flere danskere tilbage i turneringen.

Resultater fra Finnish Open

Læs også

Dawall har spillet 4 kampe på 24 timer: Jeg har haft pænt travlt

Julie Dawall hentede nogle flotte sejre i går ved Finnish Open. Specielt set i lyset …

En kommentar

  1. Præcis analyse af Joel. Det var dog en fornøjelse at se Joel og Philip på og udenfor banerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.