Lasse Mølhede skifter til Vendsyssel.

Endnu et doubletalent skifter til Vendsyssel

VEB har sikret sig tilgang af endnu et ungt dansk doubletalent. 22-årige Lasse Mølhede skifter fra Ikast til Vendsyssel Elite Badminton.

– Jeg vil gerne måle mig på den øverste hylde i Danmark, og det får jeg mulighed for, når jeg skifter til Vendsyssel, siger Lasse Mølhede.

Han ligger p.t. nr. 43 på den danske rangliste herredouble, men ambitionerne rækker til en højere placering.

– Det skulle være muligt at komme højere op på ranglisten, når jeg kommer til at spille på et bedre hold og får en endnu bedre makker, mener den unge midtjyde, som altid har repræsenteret Ikast.

Lasse Mølhede glæder sig til de nye udfordringer i Frederikshavn/Skagen, og der er ingen tvivl om, at han – ligesom Josephine van Zaane, der skifter til VEB fra Værløse – håber på at lave en “Nikolaj Overgaard”. Altså løfte sit spil til nye højder.

– Der er slet ingen tvivl om, at det sportsligt bliver et skridt op i min karriere. Jeg har haft mange gode år i min barndomsklub i Ikast, men nu glæder jeg mig til at spille for Vendsyssel, udtaler Lasse Mølhede.

Pressemeddelelse fra Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Endnu en hollænder skifter til VEB

23-årige Robin Tabeling fra Holland skifter til Vendsyssel Elite Badminton, hvor han blandt andet bliver …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.