Christiansen og Pedersen overrasker igen: Slår the Adcocks i Hong Kong

Loading

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen vandt i første runde ved Hong Kong Open.

Pedersen og Christiansen var oppe mod Chris og Gabrielle Adcock, som er tredjeseedet i turneringen. Danskerne er nummer 118 i verden, mens englænderne er nummer seks. Det danske par skulle forsøge at følge op på den meget flotte finale, de nåede i sidste uge ved China Open.

Første sæt startede lige, hvilket stillingen 3-3 vidner om. Herefter begyndte danskerne at få bedre fat i servesituationen, hvilket gav dem tre point i træk. Billedet var det samme frem mod opholdet, hvor de var foran 11-4. Og efter opholdet øgede danskerne kun til både 14-6 og 18-9, før de lukkede sættet med de overlegne cifre 21-12.

I andet sæt var det igen tæt fra start af, og igen var det danskerne, der først skabte et hul. Først kom de nemlig foran 7-6 og derefter 11-8. Der var hele tiden en mental kamp i servesituationen, hvor englænderne mente, at danskerne servede for langsomt. Det danske par kom dog bedst ud af denne og var kort tid efter foran 14-10. Herfra kom The Adcocks dog bedre med og fik udlignet til 17-17. Herfra var danskerne skarpest og fik lukket sættet med 21-19 på deres anden matchbold, hvor Christiansen udnyttede en alt for høj serv fra Chris Adcock.

Der er ikke flere danskere i aktion i dag.

Resultater fra Hong Kong Open

Læs også

Pedersen og Juhl knuste syvendeseedet par

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sejrede i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Pedersen og Juhl, der …

12 Kommentarer

  1. Kan man se kampen nogen steder? 🙂 BadmintonBladet

  2. Sådan, så gjorde de det igen. Endnu et top par fik klø af vores nye fantastiske danske mix duo. Det ser godt ud for deres fremtid. Stort tillykke.

  3. Bare så flot👍🏸I er seje👍🏸

  4. Super sejt 💪💪🏸🏸🍀🍀

  5. Kan ikke lade være med at ærgre mig over, at hun ikke spiller med Fischer længere. Men mÃ¥ dog anerkende at de er et godt par. De har gjort det utrolig godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.