Emil Holst. Foto @ Djarum Badminton

Flere gode seedninger til Italian

Loading

En større gruppe danskere er i disse dage under varmere himmelstrøg, hvor de spiller Italian International. Det er dog ikke blevet til nogen første seedninger, men der er to anden, og samlet syv.

Herresingle er rækken med flest seedninger hvor Emil Holst fører anden med en seedning som nummer to. Rasmus Gemke er seeded som nummer fem, og så runder Kim Bruun feltet af, med en seedning som nummer otte. Ud over de tre seedede herresingler er Victor Svendsen også med i hovedturneringen. Der er yderligere fire danskere med i kvalifikationen, så ud af 32 pladser i hovedturneringen har Danmark således gode muligheder.

I damesingle er Mette Poulsen seeded som nummer fire, og Sofie Holmboe Dahl tager pladsen som nummer otte. Irina Andersen og Julie Dawall Jacobsen er også med i hovedturneringen, også er der hele otte danskere med i kvalifikationen.

Mai Surrow og Mikkel Mikkelsen er eneste danske par som er seeded i mixeddouble, men ellers er der fem danske par med i hovedturneringen, og så et halvt dansk, da Ditte Søby spiller sammen med Ruben Jille.

Damedouble byder også kun på en dansk seedning, og den står Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby for. Udover Finne-Ipsen og Søby er der syv danske par med i damedoublerækken.

Herredouble er uden danske seedninger, men der til gengæld fem danske og et halvt dansk par med i hovedturneringen.

Kvalifikationen spilles torsdag, inden hovedturneringen starter fredag, og slutter søndag.

Kampene til Italian International

Læs også

Mikkel Mikkelsen: Vi vinder, fordi vi formår at holde nerverne i ro

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow formåede at spille sig videre til anden runde ved Italian …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.