Ligaen: Storsejr i Greve Idræts Center

Loading

Greve Idræts Center lagde til her aften gulv til ligafjer, da Greve Strand Badmintonklub tog imod Aarhus AB i syvende runde af Badmintonligaen. Det var en tyndt besøgt badmintonhal, der blev vidne til et par lange kampe i første runde.

Der blev lagt ud med de to herresingler, hvor Joachim Persson krydsede ketcherklinger med Anders Antonsen, og Brice Leverdez mødte Rasmus Grill Noes. Begge kampe rundede en god times spil, inden de fandt deres afgørelse.

Persson, som er selvudnævnt langsom starter, startede langsom mod Anders Antonsen, der omvendt kom med 100 km/t. I løbet af ingen tid havde Anders snuppet første sæt med 21-8. I andet sæt kom Persson i gang og med 21-15 fremtvang han et afgørende tredje sæt. Her viste århusianeren sig stærkest, og med 21-16 bragte han Aarhus AB foran med 1-0.

På banen ved siden af var Brice Leverdez heller ikke oppe i fulde omdrejninger i første sæt, som han tabte med 12-21. Men herefter fik han krammet på Rasmus Grill Noes, og trods problemer med den ene knæ undervejs blev det til fransk sejr i andet og tredje sæt på 21-13 21-9. Dermed var der udlignet til 1-1 i holdkampen.

The flying Dutchmen
Greves hollandske duo i herredouble, Jelle Maas og Jacco Arends, var ubesejrede i Badmintonligaen inden dagens kamp. Og det er de stadig. AB’s Kasper Antonsen og Rasmus Bonde fik slet ikke fat i de to hollændere i dag og måtte indkassere et nederlagt på 8-21 15-21. Da Amalie Hertz Hansen samtidig havde krammet fuldstændig på sin modstander Trine Villadsen, kunne hun med en sikker sejr på 21-8 21-14 bringe Greve på en samlet 3-1-føring.

Ubesejrede søstre
Så var det nu eller aldrig for Aarhus AB, hvis de skulle have point med hjem til Smilets By. Men det blev ved aldrig… Greves mix med Mikkel Delbo Larsen og Isabella Nielsen gav ikke meget væk mod Oliver Babic og Cecilie Bjergen, der måtte tage til takke med 11 og 12 point. Og søstrene Søby – Ditte og Rikke Søby Hansen – lukkede ballet ved også at vinde deres kamp over Emilie Furbo og Anne Katrine Hansen. Selv om de var pressede i andet sæt, formåede de at lukke kampen i to sæt med 21-17 22-20, og de er dermed stadig ubesejrede i ligaen i denne sæson.

Trods en god start for Aarhus AB med sejr til en flot spillende Anders Antonsen blev det til en sort aften for århusianerne. Hjemmeholdet vandt med 5-1, og det bringer dem op på en fjerdeplads i Badmintonligaen, hvor de med 12 point ligger et enkelt point bag Team Skælskør-Slagelse og hele seks point bag de to tophold Skovshoved og Værløse.

Du kan se stillingen i Badmintonligaen her.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …