Viktor Axelsen i fare for at misse VM

Loading

Danmarks højest rangerede herresinglespiller kan være i fare for at misse VM i badminton til august.

Viktor Axelsen har nemlig pådraget sig en skade i benet, og har som et resultat været nødt til at trække sig fra nogle af de største turneringer som Indonesia Open og Japan Open. Det var derfor en meget skuffet og nedslået Axelsen, der på hans Facebook profil skrev følgende:

“Hej alle. Jeg ville ønske at denne besked var en positiv opdatering, men det er desværre ikke tilfældet. Det er med stor sorg, at jeg kan informere jer om, at jeg har haft vedvarende smerter i mit ben i flere uger nu. Efter at være blevet tilset af flere specialister, er jeg blevet rådet til ikke at deltage i turneringer i øjeblikket. Jeg var lige kommet mig efter astmaproblemerne, som holdt mig væk fra European Games, og jeg var ekstremt motiveret for at komme tilbage på banen – specielt i Jakarta og Tokyo. Jeg er enormt skuffet og ved på nuværende tidspunkt ikke, hvor lang tid jeg er ude. Men tag det roligt, jeg vil gøre alt for at komme tilbage så hurtigt som muligt – bedre og stærkere end tidligere”

Skaden kommer på et meget uheldigt tidspunkt for danskeren, der også har døjet med pollenallergi og astma på det seneste. Faktisk har det været så slemt, at han har været nødt til at rejse til Dubai, hvor pollenniveauet er lavere, for at kunne træne med den rette intensitet.

Problemerne med hans allergi og astma gjorde også, at han var nødt til at melde afbud til European Games i Minsk, hvor der ellers stod mange point på spil til OL-kvalifikationen. Med afbuddene til Indonesia Open og Japan Open kommer han nu til at gå glip af yderligere point til verdensranglisten. Danskeren må derfor håbe at blive sin skade kvit så hurtigt som muligt, så han kan vende tilbage til spillet inden han kommer for meget ud af rytmen. Indtil da må vi seere undvære ham, men heldigvis har Danmark flere danske badmintonstjerner som kan følges, og der spilles desuden badminton året rundt. Hos udbydere af sport betting som for eksempel Betfair, er det også i øvrigt muligt at indgå sportsvæddemål på badminton for at øge spændingen, og der findes et stort udbud af væddemål.

“Practice Session” – (CC BY-SA 2.0) by Vinqui

På trods af at Axelsen nu går glip af vigtige point, er det ifølge badmintoneksperten Jim Laugesen fra TV 2 Sport den rette beslutning.

“Det er hamrende uheldigt og noget, han har set frem til. Når han er i topform, så er han den næstbedste spiller i verden, som man så til All England. Det er kun Kento Momota, som kan slå en frisk Axelsen – Men selvom han går glip af point og kampe i store turneringer, så kan det være lige meget, hvis han ikke er tip-top. Førsteprioriteten skal være hans krop”  fortæller han til TV 2 Sport.

Spørgsmålet er nu om Viktor Axelsen overhovedet når at blive klar til VM, der afholdes i Basel fra 19. til 25. august.

Læs også

“Riv en af de bedste haller ned og byg klimabelastende betonelementhal”

På vej hjem fra endnu en lege-aften i Den Store Hal stoppede jeg og tog …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.