Favrskov Kommunemesterskaber i firma badminton 2020

Loading

Indlæg fra Bo Jensen, Ulstrup IF Badminton. 

Fredag den 31. Januar, en dag nogen har frygtet og endnu flere set frem til, for det var dagen hvor det årlige Favrskov Kommune mesterskaber i badminton for firma hold blev afviklet. 

Alle kampe blev afviklet som double kampe enten i mix, herre eller dame double.

I år med deltagere fra ikke mindre en 17 firmaer og afdelinger i Favrskov kommune, i alt 105 deltagere, der kunne være med i 3 forskellige rækker, nybegyndere, øvede og meget øvede.

Der blev spillet mange kampe, nogle for sjov, andre fordi det var måden at være sammen med kollegaer udenfor arbejdstid på, andre med viljen til at ville vinde og alle med det samme formål at hygge og være sammen socialt på.

De mange deltagere havde været gode til at indplacere sig selv i år, hvilket gav en masse lige og spændende badminton kampe, alle spillere var på forhånd garanteret 3 kampe, de fleste fik dog flere og de spillere, der var tilmeldt i både double og mix double fik mange kampe, hvilket for nogen gav ret så ømme ben.

Stævnet startede kl. 16.30 med de første kampe og kl. 18.30 var der buffet i sportscaféen, hvor Marianne havde lavet dejlig mad, så alle kunne få fyldt lidt på tanken inden de afgørende kampe om de fine pokaler, der sammen med de løbende udtræning af sponsor præmier til spillerne udgjorde muligheden for at alle kunne få lidt med hjem.

Dagens sidste kamp var færdigspillet kl. 21.55, så for dem der havde været tidligt oppe, var det en lang dag, men en mega fed dag med job og fjer.

Ulstrup IF Badminton vil overfor de mange deltagere og alle andre voksne rundt omkring i landet gerne slå et ketsjer slag for, at man kommer ud i den lokale badminton klub og træner lidt inden næste års kommune mesterskaber, der er masser af tilbud om badminton for voksne og helt sikkert et hold for dig, så du kan være klar, hvis dit firma måske får en invitation til et badminton stævne for sjov i jeres område.

Ulstrup IF Badminton vil gerne takke sponsorer, deltagere og ikke mindst Jens Henrik for endnu engang at have sat et godt stævne sammen, og vi ses næste år til Favrskov kommune mesterskaberne i firma badminton.

Bo Jensen
Ulstrup IF Badminton 

Læs også

“Jeg er måske medskyldig”

…..kommentar på websiden fra Jan Steffensen til Sung Jacobsens indlæg den 9. april 2024. Se …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.