Carsten Mogensen og Mathias Boe. Foto @Anette Vollertzen

Boe og Mogensen oppe mod tidligere verdensmestre

Loading

Fredag morgen dansk tid var Mathias Boe og Carsten Mogensen i kamp ved Korea Open. De skulle møde et koreansk par, Sung Hyun Ko og Baek Cheol Shin, der vandt VM i Ballerup sidste år.

Danskerne havde vundet det hidtil eneste opgør klart i to sæt, og med tanke på sidste uges tidlige exit i Japan Open må vi formode, at det var et motiveret dansk par, der gik på banen.

Oprejsning
Dagens kamp startede meget lige med Mathias og Carsten, der kom foran med et par points, og Sung og Baek, der hentede dem igen. Koreanerne kom dog kun foran en enkelt gang, og fra 8-8 var det de to danskere, der var ovenpå. De rykkede gradvist fra og vandt sættet med 21-13.

Andet sæt var mere lige, selv om danskerne var foran stort set hele vejen. Fra 12-15 fik Sung og Baek en god stime og hentede det danske forspring, men Mathias og Carsten viste, at de ikke var rystede. To serier á tre points afgjorde sættet og kampen til dansk fordel. Det danske toppar vandt 21-16 og er klar til semifinalen i morgen.

Her venter der dem en svær opgave i verdens nr. 1, Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong, der også er fra Korea. Det er koreanerne, der er ovenpå i statistikken her. Parrene har mødtes fire gange med fire koreanske sejre til følge. Tre af kampene har i øvrigt været på dansk grund. Så Mathias og Carsten skal være fuldstændig klar til kamp, når de går på banen i morgen.

Se resultaterne fra dagens kampe her.

Læs også

Dubai Super Series Finals: God start i andet sæt er ikke nok for Boe/Mogensen

Mathias Boe/Carsten Mogensen havde revanche til gode fra gruppespillet ved Dubai Super Series Finals, da …