Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Foto @ Tine Bay

Vittinghus fortsætter de flotte takter

Loading

Hans-Kristian Solberg Vittinghus vandt i første runde af Indonesia Masters.

Danskeren stod over for Khosit Phetdrabab. Vittinghus er nummer 19 i verden, mens thailænderen er nummer 28. Vittinghus spillede en flot turnering i sidste uge og fortsatte de fine takter i dag.

I første sæt kom thailænderen bedst ud og kom foran med 3-1. Herfra kom Vittinghus bedre med og kom endda i front med 6-4 og 11-7. Efter opholdet kom han også i spidsen med 13-9, men derfra blev det helt tæt. Vittinghus endte dog med at vinde med 23-21 efter en nervepirrende afslutning.

I andet sæt kom thailænderen igen bedst fra start og bragte sig i front med 3-0. Kort tid efter var han også foran med 5-3. Ved opholdet stod det 11-9 til den thailandske spiller. Herefter blev det helt lige ved 15-15. I en spændende afslutning vandt 21-18.

Anders Antonsen var også i aktion mod Chen Long i dag. I første sæt var han tæt på at fuldføre et vanvittigt comeback. Han var således bagud med 6-15 og kom tilbage på 19-19. Herfra spillede han sig endda frem til en sætbold, men det var desværre kineserenen, der på sin anden sætbold lukkede sættet med 24-22. I andet sæt var danskeren dog stort bagud hele tiden og endte med at tabe 10-21.

Finne Ipsen og Søby tager sæt fra hjemmebanepar

Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby tabte også i første runde af Indonesia Masters. Danskerne var oppe mod Agatha Imanuela og Siti Ramadhanti. Det danske par er verdens nummer 41, mens indoneserne er nummer 92.

I første sæt startede det lige, hvilket stillingen 3-3 vidner om. Kort tid efter kom danskerne foran med 6-4. Det var dog en kortvarig føring, idet de var bagud med 9-11 ved opholdet. Efter opholdet blev det igen lige ved 14-14. Derfra trak danskerne dog fra til 18-15 og 21-16.

Andet sæt startede også lige, hvilket betød, at stillingen var 2-2. Herefter kom det danske par bagud med 5-6 og 8-11. Derefter kom de bare mere og mere bagud og endte med at tabe 16-21. I tredje sæt var de aldrig tæt på sejren og tabte med 10-21.

Der er ikke flere danskere, der skal i aktion i dag.

Resultater fra Indonesia Masters

Læs også

Pedersen og Juhl fortsat ubesejrede i 2018

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen sejrede i anden runde af Indonesia Masters. Danskerne stod …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.