Fruergaard og Thygesen var tæt på at tage sæt mod verdens bedste: Det havde vi fortjent

Loading

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard var millimeter fra at tæge sæt mod verdens bedste par i andenrunde-opgøret ved All England. Thygesen mener, at de havde fortjent bedre og evaluerer samtidig turneringen.

Danskerne var i dag oppe mod verdensranglistens nummer et i form af Jia Yifan og Chen Qingchen. Fruergaard og Thygesen er selv nummer 28 i verden. Foruden rangliste-fordelen havde kineserne også forud for kampen vundet de to pars eneste indbyrdes opgør.

Det danske par leverede dog et imponerende første sæt, hvor kun marginaler gjorde, at det til sidst var dem, der tabte med 24-26. I andet sæt var kineserne mere suveræne og vandt med 21-11. Den ærrgerlige afslutning i første sæt sad dog stadig i Thygesen efter kampen:

– Ja det var ærgerligt vi ikke fik det første sæt – det havde vi fortjent. Men de stepper op til sidst, og vi spiller lidt for utålmodigt. I andet sæt havde vi svært ved at komme ud af servesituationen, så enkelt er det. Vi er fint med i duellerne. Ja det er fremgang fra sidst vi mødte dem, siger Thygesen til BadmintonBladet.

– Mange af de ting vi arbejder med lykkedes

I går hentede danskerne en flot sejr over et par, der ligger meget tæt på dem på verdensranglisten. Samlet set har Thygesen derfor denne kommentar til parrets præstation ved All England:

– All England har været okay i år. Vi spiller en fornuftig kamp i går, og mange af de ting vi arbejder med lykkedes.

Senere spiller Boe og Mogensen deres andenrunde-kamp.

Resultater fra All England

En kommentar

  1. DET VAR SKU SYND MED 1 sæt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.