Kim Astrup/Scott Evans vandt noget af et drama mod Durkinjak/Mølhede

Astrup om finaleplads: Glæder mig til at lirke dem op

Loading

I Swiss Open semifinalen sent lørdag aften vandt Kim Astrup og Anders Skaarup danskeropgøret mod Mathias Christiansen og David Daugaard.

Første sæt var velspillet og lige, men med Astrup og Skaarup i den mest styrende rolle. Først sæt fik en tæt afslutning med Skaarup/Astrup som de køligste.

Begge par har deres favoritopstilling. Skaarup er primær bagmand for TSS-parret, mens Daugaard er den foretrukne bomber for Gentofte-drengene.

I andet sæt lykkedes Kim Astrup bedst med at få sat Anders Skaarup i scene. Efter en lang, flot duel ved 5-2, hvor Astrup samlede bolden op bag ryggen, flød angrebsspillet godt. Daugaard/Christiansen blev naturligt nok modløse efterhånden, som pointene løb stærkt på tavlen.

Kim Astrup og Anders Skaarup sejrede samlet med 21-18, 21-12, og de spiller finalen søndag som 5. kamp mod Lee/Tsai fra Taiwan.

Om herredoublen har forberedt sig på forhånd på finalemodstanderne, fortæller Kim Astrup til Badmintonbladet:

– Nej, slet ikke! De har spillet ret godt på det sidste og er ved at komme tilbage fra en lang nedtur. Så de er klar, og jeg glæder mig til at se, om vi har nøglen til at lirke dem op.

Se alle resultater fra Swiss Open 2016.

Læs også

Hong Kong Open: Skaarup og Astrup tager stor skalp

Kim Astrup og Anders Skaarup er videre til anden runde ved Hong Kong Open. Astrup …