Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby. Foto Norges Badminton Forbund.

Dansk par uddelte næsten æg ved Uber Cup: Vi er rigtig glade for vores første individuelle sejr

Loading

Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby sikrede ligesom alle de andre danske spillere en komfortabel sejr over Mauritius i dag. De fortalte BadmintonBladet efterfølgende, at de var meget tilfredse med denne sejr. Nu ser det som meget sandsynligt, at Danmark er kvartfinaleklar. 

Finne-Ipsen og Søby er forfremmet til anden damedouble efter Rytter Juhl og Pedersens afbud. Dermed er der et vist pres på dem, og oven i købet er de debutanter ved Uber Cup. I går fik de ikke den bedste start på Uber Cup, da de tabte til et russisk par. Det var dog i en på papiret ligegyldig kamp, hvorfor det ikke betød så meget.

I dagens pligtsejr mod Mauritius fik de så lov til at spille første damedouble. Dette klarede de rigtig fint, da de besejrede Mungrah og For Sang med de overlegne cifre 21-8 og 21-2. Det var dog ligesom i går igen i en kamp, hvor holdkampen var afgjort efter de tre danske damesinglers suveræne sejre. De havde dette at sige om sejren:

– Vi er rigtig glade for at få vores første individuelle sejr her ved Uber Cup. Vi vidste godt, at det nok ville være nogle overkommelige modstandere i dag, så vi forsøgte at have fokus på nogle af de ting, som ikke lykkedes helt så godt for os i går. Vi skulle lige igang i første sæt, men derefter var vi gode til at holde fokus i resten af kampen.

Fine forhold og næsten kvartfinaleklar

Forholdene i dag og i går har ifølge det danske par været svingende:

– I går var der rigtig meget vind i starten af holdkampen, men det virkede faktisk til at det stilnede lidt af i løbet af vores egen kamp. I dag var det slet ikke så slemt med vinden.

Line Christophersen kom i dagens kamp i aktion for første gang ved turneringen og ved en Uber Cup-turnering generelt. Senere vandt Fruergaard og Thygesen deres kamp, hvorfor Danmark samlet set fik banket Mauritius med 5-0. Nu er det danske hold med to sejre i bagagen dermed meget tæt på en kvartfinale. Det afhænger dog af russernes kamp mod Sydkorea senere i dag:

– Vi er sikret en plads i kvartfinalen, hvis Sydkorea slår Rusland senere i dag, og det regner vi med, at de gør. Der var mange gode momenter i vores kamp i går, men der er stadigvæk nogle ting, som vi skal blive bedre til.

I morgen møder danskerne så Sydkorea i det, der meget vel kan blive en gruppefinale. Det danske Thomas Cup-hold hentede også en suveræn sejr i dag mod Algeriet.

Resultater fra Danmark-Mauritius

Læs også

Thygesen om samlet Uber Cup-præstation: Alle har taget et stort ansvar

Det danske Uber Cup-hold leverede endnu engang en flot kamp ved Uber Cup. Således vandt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.