Anders Kristiansen om utrolig flot sejr: Vi var klar og udnyttede, at de ikke var

Loading

Greve sikrede sig i forgårs en imponerende sejr over VEB. Denne bringer dem nu op på en meget flot andenplads, hvilket cheftræner Anders Kristiansen bestemt er glad for. 

Det var slet ikke den kamp, man på forhånd kunne have forventet. Greve var således aldeles suveræne mod Vendsyssel i forgårs og endte med at vinde med hele 5-1, hvilket Anders Kristiansen var meget tilfreds med:

– Det var en god holdkamp: Alle var mentalt meget klar til at sætte hårdt tryk på dem, og det virkede ikke som om, at VEB var specielt klar til opgaven. De virkede således fladfodede og uvillige til at lave det arbejde, der skulle til. Grundet vores attitude blev det derfor en lettere kamp end forventet, da de bestemt må være skuffede over deres præstation, tror jeg. Omvendt var vi bare gode til at udnytte situationen. På den måde kulminerede det arbejde, vi har lavet i denne sæson, der, idet vi alle spillede en god kamp.

– For Dittes og mits vedkommende var vi gode i mixeddoublen. Vi har nu fået flere og flere aftaler på plads. Jeg har desuden vænnet mig til at spille kampe, som jeg ikke har gjort nogle år. Ditte er derudover farlig, og jeg kan bestemt godt spille badminton, så det var ikke så smart af dem at undervurdere os. Det havde de imidlertid nok gjort grundet vores resultater i de første kampe.

Generelt var det især sejrene i herresinglekategorien, der blev afgørende for kampens udfald. Det var to forskellige aspekter, der ledte til sejre der, mener Kristiansen:

– De to herresingler gjorde det derefter så godt. Der kunne VEB´s herresingler ikke stå den fysiske distance, specielt Raul, som ellers spillede fint. Dey og Kalle var desuden super klar fra start. Det blev på den måde vores held, at vores herresingler tabte i mandags, hvorfor de var mere sultne i går. Victor Svendsen gav sig dog lidt nemt i sin kamp, synes jeg, idet han var uvillig til at arbejde for det.

En imponerende sæson indtil nu

Greve indtager nu en meget flot andenplads, men feltet er utroligt tæt, og Greve møder i de to sidste kampe TSS og Skovshoved, så alt kan ske:

– Indtil videre har holdet bygget nogle gode ting på. Jeg har derudover lært meget om spillerne, og vi har brugt alle holdkampene til at lære noget. Vi mangler dog de to sværeste kampe. Derfor kan vi ende fra nummer 1-6, og at vi er nummer 2 nu, lægger jeg ikke så meget i. Men vi bliver bedre og bedre kamp for kamp, og det skal vi også blive i den næste kamp for at lave overraskelsen og for at spille med om medaljer. Det handler dermed mere om udvikling af de unge spillere end om resultater lige nu.

Han fortsætter:

– Vi skal imidlertid stadig sætte pres på os selv, da det er de hold, vi gerne vil drille, også i de kommende år. Men om det giver point eller ej, må vi så se på. Det er dermed en dejlig situation, vi er i, som bestemt ikke var givet før sæsonen. Det at være sikret top 6 er således sjovt, da vi kan spille lidt mere frit nu.

Der bliver først spillet flere kampe i ligaen i januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.