Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby Hansen.

Debuterende dansk damedouble ved Uber Cup: Fedt at få en større rolle

Loading

Rikke Søby og Julie Finne-Ipsen er forfremmet til anden damedouble efter Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersens afbud. De ser frem til at få muligheden for at indtage en større rolle på holdet, fortæller de til BadmintonBladet. Derudover beretter de om en fornuftig optakt til turneringen og vurderer chancerne mod modstanderne. 

Søby og Finne-Ipsen er debutanter ved Uber Cup. Derfor bliver det en stor opgave lige pludselig at skulle spille anden damedouble. De ser dog positivt på det:

– Vi synes bare, det er virkelig fedt, at vi får muligheden for at spille og få en større rolle på holdet. Vi håber, at vi kan leve op til de forventninger, det fører med sig, selvom det er første gang, vi er afsted.

Det danske par har haft et lidt svingende 2018, som i en periode blev spoleret af blandt andet sygdom. Derfor er de røget relativt tidligt ud af en del turneringer. Et af højdepunkterne var imidlertid, at de igen fik kvalificeret sig til All England.

En god optakt til en svær turnering

I denne uge møder de modstandere af en høj kaliber. Først venter Rusland nemlig, hvor et avancement fra gruppen er på spil. Her må danskerne meget gerne gentage sejren ved EM for hold i år. Derefter er Sydkorea på den anden side af nettet og sidst venter, hvad der gerne skal blive en pligtsejr over Mauritius. Det danske par er udmærket klar over, hvem de skal besejre for at sikre sig den eftertragtede kvartfinaleplads:

– Vi vil selvfølgelig rigtig gerne i kvartfinalen, og det betyder nok, at vi skal slå Rusland og Mauritius, da Sydkorea er storfavorit i vores pulje.

Heldigvis har optakten til turneingen været god, og danskerne har ikke været plaget af de førnævnte problemer. De har nemlig:

– Haft en god træningsperiode, så forhåbentlig kan vi få alle de gode takter med på banen. Vi vil i hvert fald kæmpe r*ven ud af bukserne for at bidrage til holdet.

Line Christophersen er den tredje danske debutant på Uber Cup-holdet.

Læs også

Thygesen om samlet Uber Cup-præstation: Alle har taget et stort ansvar

Det danske Uber Cup-hold leverede endnu engang en flot kamp ved Uber Cup. Således vandt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.