Flere danske seedninger til Indonesia Open

Loading

Selvom der er sommerstemning i de fleste danske badmintonklubber, er der stadig gang i SuperSeries, og i denne uge gælder det Indonesia Open.

Kvalifikationen er startet allerede idag, og her er Emil Holst, Natalia Koch Rohde, og Maiken Fruergaard/Anders Skaarup med. Alle er indtil videre startet med at vinde deres første kamp.

Til hovedturneringen er der ingen danske topseedninger, men der er tilgengæld to andenseedninger, en tredjeseedning, to fjerdeseedninger, og en syvendeseedning.

Herresinglerækken har Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen som nummer tre og fire. I samme side af lodtrækningen som Jan Ø. Jørgensen, finder vi Anders Antonsen og Hans-Kristian Solberg Vittinghus. De to danskere kan efter blot en sejr rende ind i hinanden.

Mathias Boe og Carsten Mogensen er seeded som nummer to i herredouble. Syvendeseedede Mads Kolding og Mads Conrad har den russiske supertanker Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov i første runde, og Anders Skaarup og Kim Astrup har de førsteseedede Marcus Fernaldi Gideon og Kevin Sanjaya Sukamuljo, så der er gang i den fra første fløjt.

Damedouble ser Sara Thygesen og Maiken Fruergaard møde de tredjeseedede, mens Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, som bundseedede kan se frem til en kamp mod Hye Rin Kim og Yoo Hae Won som danskerne aldrig har mødt før.

I mixeddouble møder Sara Thygesen/Mathias Christiansen Debby Susanto og Praveen Jordan, mens Christinna Pedersen/Joachim Fischer møder Tang Chun Man/Tse Ying Suet.

Kampene til Indonesia Open

Læs også

Bare et tilfældig år – 2015 og All England

All England 2015 (og lidt om AE2013 og AE2014……og OL 2024) Lin Dan, 31 år …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.