Jesper "Kipster" Hougaard. Foto venligst udlånt af Pokernyhederne.com

Greve-ildsjæl er passioneret pokerspiller på flekstid

Loading

Jesper "Kipster" Hougaard. Foto venligst udlånt af Pokernyhederne.com
Jesper “Kipster” Hougaard. Foto venligst udlånt af Pokernyhederne.com

Jesper ‘Kipster’ Hougaards forkærlighed for sport og nærmere bestemt badminton har nu bragt ham tættere på det hold, der forrige torsdag kunne hente DM-guld i Badmintonligaen.

På sin Facebook-side har den danske pokerprofil Jesper ‘Kipster’ Hougaard fortalt om sit badminton-engagement, der har gjort ham til en del af Greve Strand Badmintons team.

Stor oplevelse i finalen
Derfor var den dobbelte Sunday Million-vinder også med, da der forrige torsdags blev spillet finale i Badmintonligaen, hvor Greve Strand Badminton slog favoritten Skovshoved og dermed sikrede sig DM-guld.

– På forhånd havde flere fortalt mig, at Badminton Liga-finalen var en unik begivenhed, men alligevel overraskede det mig, hvor stor en oplevelse torsdag aften i Frederiksberg Hallen var. Jeg er stolt af at være en del af det team, der blev danske mestre og jeg glæder mig til at fortsætte denne rejse i den nye sæson, skriver ‘Kipster’ blandt andet om begivenheden.

Kommerciel rolle
Pokernyhederne har efterfølgende hevet fat i Hougaard til en snak om det nye eventyr, hans rolle i det og naturligvis hvad det så betyder for poker-karrieren.

– Jeg står for det kommercielle omkring holdet, primært i forhold til sponsorer og de VIP-events, vi har omkring vores hjemmekampe. Vi har i alt 32 sponsorer og cirka 70 mennesker til spisning og underholdning i forbindelse med med kampene, fortæller ‘Kipster’ og fortsætter,

– Jeg arbejder også med forskellige tiltag omkring tv og streaming af vores kampe. Der er spændende at være med til at udvikle processerne og gøre Greve økonomisk konkurrencedygtige i forhold til konkurrenterne.

Poker er blevet et fleksjob
Selvom det lyder omfattende forsikrer ‘Kipster’, at pokeren ikke er lagt på hylden.

– Det er ikke en fuldtidsstilling. Lønnen er ok, men det er nu stadig PLO, der giver smør på brødet. Jeg spiller regelmæssigt $2,5/$5 og op til $25/$50 på Stars, men nu hvor Zoom er blevet så populært, er poker for alvor blevet et fleksjob. Man behøver ikke sidde og vente i timevis på gode spil. Jeg stopper og starter, som jeg har lyst og får periodevis lagt mange timer i det, siger han til Pokernyhederne.com.

– Men fleksibiliteten tillader, at jeg også kan beskæftige mig andre projekter og jeg synes, det her Greve-projekt er ret spændende.

Om selve DM-finalen fortæller han:

– Vi vandt DM, lidt overraskende. Vores modstander Skovshoved har et kæmpebudget og har alle de største navne, Jan Ø. Jørgensen, Joachim Fischer, Carsten Mogensen og så videre. Men vi har været snu i år og har købt godt ind, og holdet har præsteret, når det har været nødvendigt.

Artiklen er venligst udlånt af Pokernyhederne.com.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

En kommentar

  1. For that superior hands, all cards qualify along with
    a player could form his triumphant hand using a mixture
    of higher and minimal hands.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.