Foto @Anette Vollertzen

Ren dansk finale i Belgien!

Loading

Semifinalerne ved Belgian International er i fuld sving i skrivende stund, og der er som tidligere omtalt her på siden masser af danskere med. Selv om man kun er midtvejs i aftenens program, kan vi allerede berette om dansk succes.

Begge semifinaler i herresingle havde nemlig dansk deltagelse, og begge endte med – ja, rigtigt gættet – dansk sejr.

Anders Antonsen, der måtte igennem tre kvalkampe, inden han kunne træde ind i hovedturneringen, var oppe mod fransk modstand i Lucas Corvee. Det blev en uhyggelig tæt affære, hvor de to spillere fulgtes ad stort set hele vejen, og med cifrene 22-20 23-21 spillede Antonsen sig flot i finalen i morgen.

Her skal han møde Christian Lind Thomsen, der i sin semifinale vandt 21-13 21-14 over Indra Bagus Ade Chandra fra Italien. Lind er nr. 83 på verdensranglisten, mens Antonsen ligger nr. 353. De to danskere har ikke mødt hinanden i internationale turneringer endnu.

Desværre tabte mixen med Niclas Nøhr og Sara Thygesen deres semifinale mod Robert Mateusiak og Nadiezda Zieba fra Polen. De startede ellers godt og vandt første sæt med 21-17, men desværre stod der Polen på de to følgende sæt, der endte med 21-13 21-14 til Mateusiak og Zieba.

Mathias Christiansen og David Daugaard er netop blevet færdige med deres semifinale. Også de blev desværre besejret af polske modstandere, idet Adam Cwalina og Przemyslaw Wacha vandt i to sæt med 21-13 21-17.

Se alle resultater fra dagens kampe her.

Læs også

Antonsen sejrer: Stor overraskelse baner vejen for ham

Anders Antonsen sejrede i første runde ved Malaysia Masters. Antonsen var oppe mod Iskandar Zulkarnain …